Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ακόνισαν «ξίφη» για το ντέρμπι!

Άγριες διαθέσεις πριν το μεταξύ τους ντέρμπι έδειξαν Άλκμααρ και Φέγενορντ που επιβλήθηκαν των Γκόου Αχέντ Ιγκλς και Εξέλσιορ αντίστοιχα στην 14η αγωνιστική της Eredivisie.

Ακόνισαν «ξίφη» για το ντέρμπι
Αγριεμένες εμφανίστηκαν πριν το μεταξύ τους ντέρμπι Φέγενορντ και Άλκμααρ που επικράτησαν κόντρα σε Εξέλσιορ και Γκόου Αχέντ Ιγκλς στην 15η αγωνιστικήτης Eredivisie.

Η Φέγενορντ συνέτριψε την Εξέλσιορ στο γήπεδό της με 5-2 παίρνοντας από νωρίς τα ηνία στο σκορ. Καζίμ (6’), Μποέτιους (17’) και Ίμερς (26’) της έδωσαν τα ηνία στο σκορ, ενώ Τούρνστρα στο 57’ και δεύτερο γκολ του Ίμερς στο 63’ αύξησαν τα τέρματα σε πέντε. Το μόνο που κατάφερε η Εξέλσιορ ήταν να μειώσει με τον Στανς στο 51’ και με αυτογκόλ του φαν Μπικ στο 86’.

Άνετη νίκη πανηγύρισε και η Άλκμααρ, που επικράτησε 2-0 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Ο Γιόχανσον στο 25’ άνοιξε το σκορ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο ντος Σάντος στο 70.

Οι δύο ομάδες πλέον ισοβαθμούν στην τρίτη θέση -με την Άλκμααρ να έχει ένα ματς περισσότερο- και θα λύσουν τις διαφορές τους στο μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: