Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Χάντερ: «Με σεβασμό και προσοχή»

Τη δέουσα σοβαρότητα και εγρήγορση καλείται να έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στον αξιόμαχο Κόροιβο το μεσημέρι της Κυριακής στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Οθέλο Χάντερ.

Χάντερ: «Με σεβασμό και προσοχή»
Προσοχή στον αντίπαλο, γρήγορη αποκατάσταση από τον αγώνα της Παρασκευής με τη Νεπτούνας και… κάπως έτσι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει εύκολο το μεσημέρι της Κυριακής στο ΣΕΦ απέναντι στον Κόροιβο, όπως δήλωσε ο Οθέλο Χάντερ.

«Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Θέλουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών. Το ματς αυτό λοιπόν, υπό αυτό το πρίσμα, είναι σημαντικό», ανέφερε ο Αμερικανός σέντερ.

Όσο για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, έτσι και απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του ματς. Το παιχνίδι είναι αρκετά νωρίς και έτσι θα χρειαστεί να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Η ώρα του ματς απαιτεί συγκέντρωση ώστε ο οργανισμός να μπορέσει να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης η ώρα του ματς θα βοηθήσει τις οικογένειες και τα μικρά παιδιά να έρθουν στο γήπεδο και αυτό που θέλουμε εμείς από τη μεριά μας είναι να τους κάνουμε να περάσουν ένα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο μεσημέρι Κυριακής».

Μιλώντας για τα ατού του αντιπάλου, ο Χάντερ είπε: «Ο Κόροιβος Αμαλιάδας είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία, αλλά η παρουσία του δείχνει μια ομάδα που ξέρει τι θέλει στο παρκέ και πώς να το πετύχει. Έχουν αγωνιστικό πλάνο και αυτό φαίνεται σε κάθε τους παιχνίδι. Θεωρώ πως το δυνατό τους σημείο είναι πως λειτουργούν ως σύνολο. Σίγουρα ο Λόουερι και ο Μάτζετ κάνουν αρκετή δουλειά στον επιθετικό τομέα και στον δημιουργικό αντίστοιχα, αλλά πιστεύω πως όλοι οι παίκτες του Κοροίβου χρειάζονται σεβασμό και προσοχή».

Τέλος, για το τι θα αντιπαραθέσει ο Ολυμπιακός, τόνισε: «Την άμυνα του. Όλα για εμάς αρχίζουν από την άμυνα. Από εκεί βρίσκουμε ρυθμό και στην επίθεση, από εκεί αντλούμε ενέργεια και φτιάχνουμε την ψυχολογία μας και την αυτοπεποίθηση μας. Οπότε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο πλάνο μας ούτε σε αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: