Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Κουστένης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Τη σημασία της νίκης του Πανελευσινιακού επί του ΚΑΟΔ επισήμανε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Κουστένης.

Κουστένης: «Πολύ σημαντική νίκη»
Ικανοποιημένος που η ομάδα του ξεπέρασε την πίεση που υπήρχε και έναν αξιόμαχο αντίπαλο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουστένης μετά τη νίκη του Πανελευσινιακού επί του ΚΑΟΔ.

«Γνωρίζαμε ότι ήταν από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις και όταν μπαίνει το πρέπει τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα γιατί βαραίνουν τα πόδια και η μπάλα. Το παιχνίδι για εμάς είχε δύο όψεις, το πρώτο ημίχρονο όπου επιθετικά ναι μεν ήμασταν καλοί αλλά στην άμυνα δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τις διεισδύσεις των παικτών του ΚΑΟΔ με αποτέλεσμα να έχουμε δεχθεί 39 πόντους. Στο ημίχρονο κάναμε κάποιες διορθώσεις για να γυρίσουμε το παιχνίδι γιατί γνωρίζαμε πως η ομάδα του ΚΑΟΔ μάχεται για σαράντα λεπτά και θα έπρεπε να ανεβάσουμε την ένταση στην άμυνα και αυτό έγινε. Δεχθήκαμε 30 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο όπου βρήκαμε ρυθμό από την άμυνα, κλέψαμε μπάλες και σκοράραμε εύκολους πόντους και το δεύτερο σημείο κλειδί ήταν τα ριμπάουντ που γνωρίζαμε ότι έχουμε ένα μικρό ντεσαβαντάζ λόγω της έλλειψης του ψηλού μας και έπρεπε να καλυφθεί με ομαδική προσπάθεια και κάναμε πολύ καλή δουλειά επικρατώντας στην μάχη των ριμπάουντ. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς επί μιας ομάδας που είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με εμάς και είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη με τον τρόπο που παίζει, που αμύνεται και τον τρόπο που επιτίθεται γι’ αυτό και η νίκη μας αποκτά μεγάλη σημασία. Ξεκούραση σήμερα και από Δευτέρα δουλειά για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Αμαλιάδα», ανέφερε ο τεχνικός του Πανελευσινιακού.

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς, που αντιμετώπισε την παλιά του ομάδα, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου για αυτή την σπουδαία νίκη. Επίσης εύχομαι τα καλύτερα για την προηγούμενη ομάδα μου για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Εμείς τώρα έχουμε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Κόροιβο και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να διορθώσουμε τα λάθη μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: