Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ο βασιλιάς της «βασίλισσας»!!

Βροχή τα ρεκόρ και τα γκολ! Με τον Ρονάλντο να σημειώνει το 23ο χατ-τρικ της καριέρας του στην Primera, η Ρεάλ επικράτησε της Θέλτα (3-0) κι έφτασε τις 18 σερί νίκες (όσες κάποτε και η Μπάρτσα).

Ο βασιλιάς της «βασίλισσας»! (video)
Στην αρχή «σπρώχτηκε», αλλά στη συνέχεια έσπρωξε «αβέρτα» την μπάλα στα δίχτυα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας ξανά σε μεγάλα κέφια τον Κρίστιανο Ρονάλντο -σημειώνοντας χατ-τρικ- ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Θέλτα (3-0) και συνεχίζει να οδηγεί άνετα κι ωραία την κούρσα.

Παράλληλα διεύρυνε κι άλλο το προσωπικό της σερί νικών, έχοντας πλέον 18 και παράλληλα ισοφάρισε το αντίστοιχο ρεκόρ της Μπαρτσελόνα απ’ το 2006 (τότε οι μπλαουγκράνα είχαν 18 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις).

inner

Πίεζαν οι Μαδριλένοι στην αρχή του αγώνα, αλλά δεν μπορούσαν να λύσουν το γόρδιο δεσμό της αντιπάλου της. Και τελικά λύθηκε μέσω του… διαιτητή. Δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι στον Πορτογάλο, ο τελευταίος δεν έχασε την ευκαιρία απ’ την άσπρη βούλα να ανοίξει το σκορ.

Κι αυτή ήταν η προσωπική του εκκίνηση. Διότι στο 65’ σημείωσε και δεύτερο τέρμα (με κοντινό σουτ), ενώ στο 81’ ολοκλήρωσε τον προσωπικό του θρίαμβο (με νέο κοντινό σουτ), διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 και δεχόμενος ακόμα ένα standing ovation κατά την αντικατάστασή του.

Ταυτόχρονα, δε, έγινε ο πρώτος στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που φτάνει τα 23 χατ-τρικ (με το 23ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα) στην καριέρα του, ξεπερνώντας τους θρύλους, Ντι Στέφανο και Θάρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: