Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Δεν γίνεται να αμυνόμαστε με 11 παίκτες»

Ικανοποιημένος που επιστρέφει στη Σαρδηνία με ένα βαθμό, ήταν ο προπονητής της Κάλιαρι, Ίβο Πούλγκα, μετά την ισοπαλία με την Αταλάντα με 1-1.

«Δεν γίνεται να αμυνόμαστε με 11 παίκτες»
Βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και κάθε βαθμός που κατακτάει είναι σημαντικός. Η Κάλιαρι παίρνοντας ισοπαλία 1-1 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, ικανοποίησε τον προπονητή της, Ίβο Πούλγκα, αφού αυτός ο βαθμός μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού μετά τη λήξη του ματς.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε στη Σαρδηνία έχοντας πάρει ένα βαθμό. Η απόδοση των παικτών μου με ικανοποίησε, αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση. Θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τις αντεπιθέσεις και να αποφύγουμε να δεχτούμε γκολ από στημένη φάση, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως με απόδοση σαν τη σημερινή, η ομάδα θα καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να παραμείνει στη Serie A», τόνισε ο Πούλγκα.

Η Κάλιαρι, αν και αντιμετώπιζε μια επικίνδυνη ομάδα, δεν κλείστηκε στην άμυνα, κάτι που επισήμανε ο προπονητής της. «Τα χαρακτηριστικά των παικτών μου δεν μας επιτρέπουν να κλεινόμαστε στην άμυνα, ελπίζοντας να βγούμε κάποια στιγμή στην αντεπίθεση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε παιχνίδι πρωτοβουλίας, προσπαθώντας να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Μόνο παίζοντας έτσι έχουμε ελπίδες να μαζέψουμε βαθμούς», σημείωσε ο Ίβο Πούλγκα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: