Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μαρουκάκης: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση»

Ο ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας, Ματθαίος Μαρουκάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο προσεχές ματς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και την υπόθεση- πρόκριση για τις δύο ομάδες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη:
«Είχα πει πως και πάλι το πλεονέκτημα το έχει ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο προβάδισμα για μας αλλά θα παίξουμε μέσα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ που είναι μέσα στις 5 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και για μας είναι μεγάλη πρόκληση. Εμείς θα παίξουμε για το καλύτερο και θα δύουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα πάμε για την πρόκριση αλλά θα είναι πολύ δύσκολο».

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη:
«Το είδα το ματς. Δεν ήταν καλός ο ΠΑΟΚ. Η Τρίπολη έχει καλή ομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καλό παιχνίδι. Κάπου θα ξεσπάσει ο ΠΑΟΚ ελπίζω όχι σε μας!»

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ:
« Έχει πολύ καλούς παίκτες όπως οι Αθανασιάδης και Κατσουράνης, είναι όλοι τους βαρόμετρα. Είναι καλή ομάδα στο σύνολο».

Για το αν έχει άγχος η Καλλιθέα:
«Το άγχος το έχει ο ΠΑΟΚ εμείς κερδίσαμε 2-0 στο πρώτο ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει την πίεση από τον κόσμο. Άμα βάλουμε γκολ μετά αποκλείεται να φάμε 4. Έχουμε φτιάξει την άμυνά μας έχουμε να φάμε 3 αγωνιστικές γκολ».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η Καλλιθέα:
«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είχαμε την αλλαγή προπονητή και έχουμε ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Με τον καινούργιο προπονητή παίζουμε πολύ καλά. Άμα δεν φάμε γκολ στο πρώτο 20λεπτο έχουμε ελπίδες. Πάμε για να το χαρούμε το ματς».

Για το σκορ που προβλέπει για το ματς με τον ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω θα λήξει 3-1!»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: