Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ, θα τα δώσουν όλα»

Την άποψη πως οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα συσπειρωθούν και θα τα δώσουν όλα, εξέφρασε με δηλώσεις του στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων της ομάδας ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ, θα τα δώσουν όλα»
Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, ο ο Γενικός Αρχηγός και αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου.

-Η ομάδα ποδοσφαίρου περνάει μια περίοδο κρίσης, πιστεύετε ότι μπορεί να επανέλθει η ηρεμία;

«Το οικονομικό είναι αλληλένδετο με το αγωνιστικό. Η μη προσέλευση του κόσμου δεν βοηθάει τον Παναθηναϊκό. Η όχι και τόσο καλή πορεία στο πρωτάθλημα δεν βοηθάει ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός πληρώνει τα χρέη των προηγούμενων ετών γιατί η τωρινή σεζόν θα τελειώσει ομαλά. Η ηρεμία πρέπει και επιβάλλεται να έρθει. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη που πρέπει να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Από την άλλη έχουμε έναν πολύ δύσκολο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Πρέπει με ηρεμία και δύναμη η ομάδα να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει».

-Σήμερα είχατε μια κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές, πιστεύετε ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν και να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν;

«Εγώ νομίζω ότι με την συζήτηση που κάναμε σήμερα με τους ποδοσφαιριστές αναγνώρισαν και αυτοί πως έχουν κάνει λάθη. Έχουν τα δικά τους παράπονα και τα δικά τους θέματα που πρέπει να διευκρινιστούν. Εγώ νομίζω ότι αυτά θα επιλυθούν σίγα-σιγά. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε τρία άτομα δίπλα στην ομάδα, που έχουμε παίξει ποδόσφαιρο κι έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις. Προσπαθούμε να τους δώσουμε να το καταλάβουν και το έχουν καταλάβει. Στην συζήτηση που κάναμε, είχαμε όλη την ίδια άποψη και οι ποδοσφαιριστές είπαν ότι θα δώσουν ότι δύναμη τους έχει απομείνει για να πάρει ο Παναθηναϊκός το κύπελλο και να μπει στην πεντάδα των πλέι οφ. Πιστεύουμε ότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές.

Εδώ θέλω να διευκρινίσω ότι δημοσιεύτηκε σε ορισμένα ΜΜΕ ένα γεγονός το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Δηλαδή ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές πετάξανε 5-6 μπάλες στο μπουθ που καθόμασταν με τον κ. Ελευθεράκη. Αυτό δεν ευσταθεί, δεν είναι αλήθεια, κάπου πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι και να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να βρει τον δρόμο του και την ηρεμία του, γιατί εμείς στην Παιανία προσπαθούμε να βρούμε την ηρεμία μας».

-Ακολουθεί ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά την Τετάρτη, ενώ ακόμα η ομάδα δεν έχει πραγματοποιήσει καμία μεταγραφή...

«Έχουμε τις απώλειες μας για το παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν θα παίξει ο Καρνέζης γιατί έχει αμυγδαλίτιδα. Τα μεταγραφικά είναι άλλο θέμα, τα χειρίζεται ο κ. Ελευθεράκης. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποια νέα αλλά είναι δύσκολο να βρούμε κάποιους ποδοσφαιριστές καλούς αυτή τη στιγμή».

-Το Σάββατο υπήρξε ένας εμφύλιος στις εξέδρες και έντονες αποδοκιμασίες προς κάποιους παίκτες... πως τα σχολιάζετε;

«Οι αποδοκιμασίες στους ποδοσφαιριστές είναι επόμενο, γιατί όταν μια ομάδα δεν πάει καλά σαφώς και θα πέσουν τα βάρη στους παλιούς ποδοσφαιριστές. Είναι οι πιο παλιοί, είναι διεθνείς. Σίγουρα δεν είναι καλό να αποδοκιμάζονται οι ποδοσφαιριστές όποιοι και αν είναι αυτοί. Όταν τελειώσει η σεζόν μπορούν να έρθουν οι οπαδοί και να εκφράσουν την άποψη τους και από εκεί και πέρα θα έρθουν και οι αποφάσεις. Τώρα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Τώρα ο Παναθηναϊκός έχει στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και να διεκδικήσει την δεύτερη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: