Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Στην πορεία θα σας αποκαλύψουμε τους στόχους μας»

Η Νάπολι άξιζε τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στη Φιορεντίνα, σύμφωνα με τον Ματζάρι, ωστόσο η ισοπαλία με 1-1 τον άφησε ικανοποιημένο.

«Στην πορεία θα σας αποκαλύψουμε τους στόχους μας»
Ταξίδεψε στη Φλωρεντία με ανεβασμένη ψυχολογία, αφού η έφεση που άσκησε κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή, με την οποία της αφαιρέθηκαν δύο βαθμοί, έγινε αποδεκτή. Η Νάπολι βρέθηκε, έτσι, να απέχει τρεις βαθμούς από τη Γιουβέντους και αντιμετώπιζε τη Φιορεντίνα με στόχο τη νίκη που θα της επέτρεπε να παραμείνει σε απόσταση… βολής από τη «Μεγάλη Κυρία». Τελικά η ομάδα του ιταλικού Νότου έμεινε στην ισοπαλία 1-1, αποτέλεσμα που, όμως, δεν δυσαρέστησε τον Βάλτερ Ματζάρι.

«Πιθανότατα σήμερα να δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά το αποτέλεσμα αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους. Περισσότερο ικανοποιημένος, ωστόσο, είμαι από την εμφάνιση των παικτών μου. Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, με μια ομάδα που είναι δυνατή και της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και καταφέραμε να κυριαρχήσουμε. Αν ήμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς, αλλά ακόμα και έτσι είμαι ευχαριστημένος», είπε αρχικά ο προπονητής των «παρτενοπέι».

Η Νάπολι αντιμετώπισε μια δύσκολη ομάδα σε μια εξίσου δύσκολη έδρα, αλλά τώρα την περιμένει ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι. «Είχαμε δύο παιχνίδια επικίνδυνα. Το ένα το βγάλαμε με επιτυχία. Απομένει αυτό της Πάρμα, όπου με απόδοση ανάλογη της σημερινής, μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να συνεχίσουμε στο δρόμο μας», είπε χαρακτηριστικά ο Ματζάρι.

Ποιος, όμως, είναι αυτός ο δρόμος και που οδηγεί, δεν έγινε σαφές από τον προπονητή της Νάπολι. «Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Είμαι σίγουρος πως αν συνεχίσουμε να έχουμε την αποφασιστικότητα, την οργάνωση και την απόδοση που είχαμε με τη Φιορεντίνα, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Μη μου ζητάτε να θέσω συγκεκριμένους στόχους. Αυτούς τους ξέρουμε εμείς και θα τους αποκαλύψουμε στην πορεία και σε εσάς», σημείωσε με αινιγματικό ύφος ο Βάλτερ Ματζάρι.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο προπονητής της Νάπολι επανέλαβε πως οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας έχουν ολοκληρωθεί. «Μετά τη δικαίωση του Καναβάρο και του Γκράβα, από αριθμητικής πλευράς είμαστε καλά στο ρόστερ. Θεωρώ, λοιπόν, πως αν δεν βρεθεί μια μεγάλη ευκαιρία, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε κάποια προσθήκη», είπε ξεκάθαρα ο Βάλτερ Ματζάρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: