Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Απόλυτη στήριξη σε Ελευθερόπουλο»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης του Πανιωνίου στον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο εξέφρασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρόεδρος, Βασίλης Τσάβαλος.

«Απόλυτη στήριξη σε Ελευθερόπουλο»
Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια περί πιθανής απομάκρυνσης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, ο Βασίλης Τσάβαλος.

Ο πρόεδρος των Νεοσμυρνιωτών ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα συνεχίσει με τον «Ελέ» στο… τιμόνι, καθώς έχει την απόλυτη στήριξη από όλους.

Δεδομένα επικρατεί προβληματισμός για τα αρνητικά αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο κ. Τσάβαλος υποστήριξε πως ο «Ιστορικός» παραμένει προσηλωμένος στο στόχο του για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και τη βιωσιμότητά του.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη:

Για τα αρνητικά αποτελέσματα: «Το 2013 δεν έχει ξεκινήσει καλά με βάση αποτελεσμάτων για τον Πανιώνιο. Αυτή η ομάδα ήταν που έφερνε τις επιτυχίες και τώρα περνάει... τη φάση της. Σε αυτούς θα στηριχθούμε και στη συνέχεια, όπως κάναμε τόσο καιρό. Τα πράγματα ήταν δύσκολα από την αρχή και συνεχίζουν να είναι. Θα συνεχίζουμε τη… μάχη μας για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα».

Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Πήραμε γενναία απόφαση, όταν ορίσαμε προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο το καλοκαίρι και με αυτόν θα συνεχίσουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Υπάρχει μια συζήτηση πως… παίζει το κεφάλι του συνεχώς, μετά από κάθε παιχνίδι, όμως αυτά είναι ξένα προς εμάς. Στηρίζουμε απόλυτα τον Ελευθερόπουλο».

Για το αγωνιστικό μέρος: «Όταν βάζεις πολλούς νέους παίκτες σε ομάδα, η διάρκεια είναι δύσκολο πράγμα. Εμείς είχαμε θέσει στόχο στην αρχή τη σωτηρία της ομάδας και τη βιωσιμότητα του συλλόγου. Συνεχίζουμε με αυτούς τους δύο στόχους, παρά τις απώλειες που είχαμε. Χάσαμε τους Ρόβα και Λαμπρόπουλο στη διάρκεια της σεζόν. Δεν είχαμε την πολυτέλεια να έχουμε γεμάτο ρόστερ. Τόσο εμείς σαν διοίκηση, όσο και ο Ελέ είχαμε αποφασίσει να πορευτούμε με αυτές τις δυσκολίες. Δεν φοβόμαστε πως θα κινδυνέψουμε για την παραμονή. Κάνουμε μια κοιλιά, αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα στο τέλος».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Τις σέβομαι, αλλά δεν δικαιολογώ τις αντιδράσεις του κόσμου. Πρέπει και οι φίλοι της ομάδας να αντιληφθούν τις δυσκολίες που περνάμε σαν σύλλογος. Ο κόσμος δεν το ενστερνίστηκε απόλυτα αυτό και θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τα αυτιά μας σε αυτές τις μουρμούρες. Όταν έρθει η πρώτη νίκη αυτά θα σταματήσουν, αλλά καλό είναι να μην υπάρχουν ποτέ».

Για τα οικονομικά: «Από την αρχή είχαμε πει πως θα πάμε σε μικρό μπάτζετ, ούτως ώστε να έχουμε θετικό ή έστω μηδενικό ισολογισμό. Το παθητικό του Πανιωνίου είναι περίπου στα 4 εκατ. ευρώ και για να καλυφθεί αυτό το ποσό χρειάζεται χρονική διάρκεια και οφείλουμε να δείξουμε αντοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: