Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Άγιοι» χωρίς …θαύμα!!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Σαουθάμπτον με την Έβερτον, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τον Κέβιν Μιραλάς να αγωνίζεται μετά από καιρό!

«Άγιοι» χωρίς …θαύμα
Μια Σαουθάμπτον με κεκτημένη ταχύτητα από τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις και μια Έβερτον αποφασισμένη να μη χάσει! Το τελικό 0-0 αφήνει με …μισά χαμόγελα τις δύο ομάδες, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «Αγιών» και τον Κέβιν Μιραλάς να επανέρχεται στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα των «ζαχαρωτών».

Η ανοδική πορεία της Σαουθάμπτον συνεχίζεται ακόμη κι αν αυτό δεν αποτυπώνεται με το μέγιστο δυνατό βαθμολογικό αποτέλεσμα.

Οι «Άγιοι» έφτασαν στους οχτώ βαθμούς στα έξι παιχνίδια μετά τα Χριστούγεννα και βρίσκονται τέσσερις πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Η αλλαγή στον πάγκο δεν επηρέασε τους παίκτες των «Αγίων», οι οποίοι ήταν καλύτεροι από αυτούς της Έβερτον, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Τα «ζαχαρωτά» κατάφεραν να αποσπάσουν ακόμη ένα βαθμό και ο Ντέιβιντ Μόγιες θα πρέπει να νιώθει ικανοποιημένος με το γεγονός πως η ομάδα του συγκεντρώνει πόντους ακόμη και με ιδιαίτερα μέτριες εμφανίσεις.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήταν πιο κινητικοί και δραστήριοι στο πρώτο μέρος, ειδικά στην αρχή του αγώνα. Ωστόσο, η μεγάλη φάση δεν ήρθε ποτέ και μετά τα μισά του πρώτου ημιχρόνου η Έβερτον βελτίωσε την απόδοσή της, κάτι που έκανε τους αμυντικούς της να έχουν λιγότερη δουλειά. Στο δεύτερο μέρος, οι αλλαγές των δύο προπονητών δεν άλλαξαν κάτι θεαματικά, αφού οι πολλές διακοπές και τα αρκετά φάουλ δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να ανεβάσουν ταχύτητα. Ο ρυθμός του ματς έπεφτε σταδιακά και η Έβερτον προσπάθησε να «κλέψει» το ματς, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Τα «ζαχαρωτά» παρέμειναν στην πέμπτη θέση και έμειναν σε επαφή με την Τότεναμ, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά τους από τις Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Γουέστ Μπρομ. Με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε και ο Μιραλάς, ο οποίος επανήλθε από τον τραυματισμό του.

Οι συνθέσεις του ματς

Σαουθάμπτον: Μπόρουτς – Κλάιν, Χουίφελντ, Σόου, Γιοσίντα – Γκάλι (Ροντρίγκες 62’), Κορκ, Σνοντερλέν, Πάντσεον(Ντε Ρίντερ 87’) – Ραμίρες(Ντέιβις 71’) - Λάμπερτ

Έβερτον: Χάουαρντ – Κόλεμαν (Ανιτσέμπε 58’), Ντεστέν, Γιαγκέλκα, Μπέινς – Νέβιλ, Όσμαν – Νέισμιθ, Φελαϊνί, Πίενααρ – Γιέλαβιτς (Μιραλάς 66’)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: