Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Χρειάζονται μαχητές στον πόλεμο!

Παίκτες - μαχητές, θέλει να δει στον αγωνιστικό χώρο ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, στον ημιτελικό της Λάτσιο με τη Γιουβέντους, αφού μόνο έτσι η ομάδα του μπορεί να κοντράρει την ομάδα του Κόντε.

Χρειάζονται μαχητές στον πόλεμο
Στις προηγούμενες φάσεις του Κυπέλλου Ιταλίας, όταν αρκετοί προπονητές σνόμπαραν το θεσμό και χρησιμοποιούσαν πολλούς αναπληρωματικούς, υπήρχε ένας τεχνικός ο οποίος ζητούσε επιτακτικά από τους ποδοσφαιριστές του να προχωρήσουν ως το τέλος του θεσμού. Ήταν ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε πως θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο.

Το εμπόδιο, όμως, που… ορθώνεται μπροστά του στον ημιτελικό, είναι μεγάλο. Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λάτσιο, αλλά ο Πέτκοβιτς ξέρει πώς να την αντιμετωπίσει, σύμφωνα με όσα δήλωσε την παραμονή του αγώνα. «Για να νικήσουμε, πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, προσπαθώντας να κρατήσουμε τους αντιπάλους μας μακριά από την περιοχή μας. Πρέπει να μειώσουμε στο ελάχιστο τα λάθη μας, καθώς και να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε όλο το ματς. Η Γιουβέντους είναι πανίσχυρη, όλοι το αναγνωρίζουν αυτό. Θα είναι πρόκληση για τους παίκτες μου, αυτός ο αγώνας. Πρέπει να… πολεμήσουμε ως το τέλος. Για αυτό χρειάζονται μαχητές στην αναμέτρηση αυτή», είπε με έμφαση ο Βόσνιος τεχνικός.

Ο Πέτκοβιτς αναμένεται να προβεί σε λίγες αλλαγές, προκειμένου να φύγει από το Τορίνο με ένα θετικό αποτέλεσμα. «Δεν θα παίξει ο Κλόζε, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Εκτός έμεινε και ο Κονκό. Θα παίξει μόνο όποιος είναι απόλυτα έτοιμος. Η θερμοκρασία αναμένεται να είναι χαμηλή, το παιχνίδι θα είναι σκληρό και απαιτητικό, η αντίπαλός μας είναι δυνατή και στο μέλλον ακολουθούν πολλοί σημαντικοί αγώνες. Συνεπώς δεν μπορώ να πειραματιστώ. Θα παίξουν όσοι βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση», δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει τους 11 που θα ξεκινήσουν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: