Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Θέλει νίκη παρά τις απουσίες!!

Τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Λάτσιο, ζήτησε από τους παίκτες του ο Κόντε, αποκαλύπτοντας, ωστόσο, πως οι απουσίες της Γιουβέντους αναμένεται να είναι πολλές.

Θέλει νίκη παρά τις απουσίες
Το πρωτάθλημα και η καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελούν τους βασικούς στόχους της Γιουβέντους, σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει κατά καιρούς οι άνθρωποι της ομάδας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως το Κύπελλο Ιταλίας αποτελεί για αυτούς «αγγαρεία» ή «υποχρέωση» που απλά πρέπει να βγάλουν. Ο προπονητής της ομάδας, Αντόνιο Κόντε, ενίσχυσε την άποψη πως οι «μπιανκονέρι» θέλουν και το Κύπελλο, μιλώντας την παραμονή του ημιτελικού με τη Λάτσιο.

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο, το τρόπαιο που πέρσι μας στέρησε η Νάπολι. Αλλά για να προκριθούμε στον τελικό, πρέπει πρώτα να αποκλείσουμε τη Λάτσιο, μια ομάδα η οποία έχει δείξει την αξία της στο φετινό πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Κόντε.

Στη συνέχεια ο προπονητής της «Γιούβε» ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. «Έχουμε πολλές απουσίες. Ο Πίρλο δεν θα παίξει, πιθανότατα και ο Τζοβίνκο θα είναι εκτός. Ο Κουαλιαρέλα είναι τιμωρημένος, ενώ ο Βούτσινιτς πιθανώς δεν είναι σε θέση να παίξει ένα δεύτερο 90λεπτο. Από όλα αυτά καταλαβαίνετε πως θα πρέπει να κάνω πολλές αλλαγές, χρησιμοποιώντας τον Μάτρι και κάποιον ακόμα στην επίθεση. Δεν αποκλείω να παίξω ακόμα και με έναν επιθετικό, αλλάζοντας το σύστημα της ομάδας. Σε δύσκολες συνθήκες πρέπει όλοι να δώσουν κάτι παραπάνω, για να καλύψουν τις απουσίες. Αυτό, πάντως, που θα ζητήσω από όποιον αγωνιστεί, είναι να πάρει τη νίκη. Θέλω το κύπελλο, άρα πρέπει να νικήσουμε τη Λάτσιο», τόνισε ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας».

Κλείνοντας, ο Κόντε έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Πέτκοβιτς. «Περιμένω να παίξει κλειστά και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Αν σκεφτούμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος, γίνεται σαφές πως η Λάτσιο είναι μια εξαιρετική ομάδα, έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Όσο για τον Πέτκοβιτς, ομολογώ πως δεν τον ήξερα, αλλά τον μαθαίνω πολύ καλά μέσω της δουλειάς που κάνει. Είναι ένας σοβαρός προπονητής, καταρτισμένος και έμπειρος. Κάτι που φαίνεται από την ομάδα του. Η Λάτσιο είναι μια σπουδαία πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Κόντε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: