Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Μπράβο στους αντιπάλους μας»

Συγχαρητήρια στην επιθετική γραμμή της Ίντερ για το γκολ της ισοφάρισης, έδωσε ο αμυντικός της Ρόμα, Μαρκίνιος, θεωρώντας πως η ενέργεια που έκαναν οι αντίπαλοι ήταν εξαιρετική.

«Μπράβο στους αντιπάλους μας»
Αγωνίζεται σε μια δύσκολη θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού, η οποία έχει μεγάλες απαιτήσεις. Αν και είναι μόλις 18 ετών, ο Μαρκίνιος δείχνει πως έχει τις ικανότητες να γίνει ένας από τους «πυλώνες» της αμυντικής γραμμής της Ρόμα, αν και του λείπει η εμπειρία, συστατικό απαραίτητο για τη θέση.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μίλησε μετά τον αγώνα της ομάδας του με την Ίντερ και έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνισή του. «Δουλεύω σκληρά όλη την εβδομάδα, προσπαθώντας να βελτιώνομαι συνεχώς. Σήμερα πιστεύω πως πήγα καλά, αν και ξέρω πως ακόμα έχω δρόμο μπροστά μου για να γίνω ένας πλήρης αμυντικός. Με την προπόνηση, αλλά και την εμπειρία που αποκτώ παιχνίδι με το παιχνίδι, θα καταφέρω να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο», είπε ο Μαρκίνιος.

Για να μπει ένα γκολ πρέπει να γίνει κάποιο λάθος, ισχυρίζονται οι ειδικοί του ποδοσφαίρου. Ο Μαρκίνιος, όμως, αναφερόμενος στο τέρμα που πέτυχε η Ίντερ και με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1, διαφωνεί. «Το γκολ που πέτυχαν οι αντίπαλοί μας ήταν αποτέλεσμα της καλής ενέργειας που έκαναν και όχι της δικής μας αντίδρασης. Δεν κάναμε εμείς κάποιο λάθος, ήταν εκείνοι που έπαιξαν πολύ καλά στη συγκεκριμένη φάση. Μπράβο τους, τους δίνω τα συγχαρητήριά μου», είπε με αθλητικό πνεύμα ο νεαρός αμυντικός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: