Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Κοσμίδης: «Να δούμε ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Σούπερ Λιγκ, Πιέρ Κοσμίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικού Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το 1ο Διεθνές Συνέδρίο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου «Footballabout», το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου.

Για την πρωτοβουλία της Σούπερ Λιγκ να διοργανώσει το 1ο Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου «Footballabout»:

«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένα τέτοιο συνέδριο στην Ελλάδα. Θα δώσουν το παρών εκπρόσωποι απ' όλες τις ΠΑΕ, θα έρθουν σημαντικοί ομιλητές από διάφορες Λίγκες προκειμένου να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θα είναι εκπρόσωποι όπως ο πρόεδρος της αγγλικής Λίγκας, ισπανικής, γαλλικής, τουρκικής αλλά και εκπρόσωποι της UEFA. Πολλά και σημαντικά στελέχη που θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς για το ποδόσφαιρο.

Αύριο θα διαπιστώσουμε ότι προβλήματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζουν και άλλες μεγάλες Λίγκες όπως η αγγλική και η ιταλική και θα είναι καλό να δούμε πως τα αντιμετωπίζουν. Πρέπει να δούμε ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην στεκόμαστε σε ένα οφσάιντ ή ένα πέναλτι».

Για τις δηλώσεις του κ. Πανόπουλου ότι δεν είναι σίγουρο αν θα υποβιβαστούν 2 ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ και θα ανέβουν 4 από τη Φούτμπολ Λιγκ:

«Αυτό που μπορώ να πω επίσημα είναι αφού δεν έχει ληφθεί η τελική απόφαση, είμαστε και εμείς σε αναμονή της απόφασης. Είναι σεβαστές οι απόψεις του κ. Πανόπουλου και δεδομένου ότι δεν έχει βγει ακόμα η τελική απόφαση θα πρέπει να περιμένουμε τι θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι της ΕΠΟ».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: