Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Δημούτσος: «Ανεβαίνει επίπεδο ο Ατρόμητος»

Σύντομα ο Ατρόμητος θα είναι καλύτερος και επιθετικά, όπως και αμυντικά, σύμφωνα με τον Ελίνι Δημούτσο.

Δημούτσος: «Ανεβαίνει επίπεδο ο Ατρόμητος»
Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει καταφέρει να κάνει όσο καλή θα ήθελε την ομάδα του επιθετικά, κάτι που παραδέχτηκε και ο Ελίνι Δημούτσος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου». Παράλληλα χαρακτήρισε δικαιολογημένες τις αντιδράσεις του κόσμου των «κυανόλευκων» μετά από κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

«Θεωρώ για να πάρεις μια νίκη είναι σημαντικό να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνά σου. Προσέχουμε να μην δεχτούμε γκολ, αλλά να φτιάξουμε και φάσεις στην επίθεση. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, παρά το ότι δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ο νέος προπονητής μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση και μας έχει διορθώσει και αμυντικά. Δουλεύουμε και στο επιθετικό κομμάτι, αλλά είναι πιο δύσκολο να αλλάξεις κάτι», τόνισε αρχικά ο Έλληνας μέσος.

Για το τι προσπάθησε να αλλάξει ο Νίκος Αναστόπουλος, τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθε, δούλευε στο να γίνει επιθετικά καλύτερος. Έκανε τακτική επιθετική αλλά είναι δύσκολο να το περάσεις σύντομα σε ομάδες. Ο Ατρόμητος έχει δείξει πως έχει ανέβει επίπεδο. Βλέπουμε πως ακόμα και με τις αλλαγές προπονητή, κρατάει χαρακτήρα και κερδίζει τα παιχνίδια».

Αναφορικά με τις αντιδράσεις του κόσμου, σχολίασε: «Ο κόσμος αντέδρασε γιατί έχει πίστη στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως πέντε αγώνες χωρίς νίκη για τον Ατρόμητο είναι πολλές. Είχαμε μια δύσκολη περίοδο, την αφήσαμε πίσω και όλα είναι καλά».

Τέλος, για την μάχη των πλέι οφ και την Εθνική ομάδα, τόνισε: «Οι ομάδες που είναι για τα πλέι οφ ανταγωνιστικές μεταξύ τους. Είναι πολύ σημαντικό όμως απλά να βγει στην Ευρώπη η ομάδα μας. Έχω κληθεί στην Εθνική ομάδα και πιστεύω πως ο κ. Σάντος με έχει εμπιστευτεί. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να διεκδικώ μια θέση και εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: