Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Γραμμένος: «Η καλύτερη εκδήλωσε της δεκαετίας»

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, Βαγγέλης Γραμμένος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στη χθεσινή εκδήλωση της ΕΠΣΜ αλλά και στη ξεχωριστή βράβευση του Γιάννη Χανίδη, διαιτητή αγώνων της Ένωσης που βρήκε πορτοφόλι με 400 ευρώ και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του. Ο βραβευθέντας κ. Χανίδης μίλησε και ο ίδιος ζωντανά στην εκπομπή για τη βράβευσή του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Γραμμένος:

Για την χθεσινή εκδήλωση της ΕΠΣΜ:
«Ήταν η καλύτερη γιορτή της δεκαετίας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Το κλίμα ήταν λίγο φορτισμένο συγκινησιακά. Η ομάδα κ17 του Άρη, που ούτως η άλλως θα βραβευόταν, αφιέρωσε το βραβείο στον Άγγελο. Όλα αυτά που γίνανε χθες, όλες οι βραβεύσεις άρεσαν στον κόσμο».

Για τη βράβευση του διαιτητή ο οποίος βρήκε μετά το τέλος ενός αγώνα ένα πορτοφόλι και το παρέδωσε:
«Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα, το να βρίσκεις ένα πορτοφόλι με ένα σεβαστό σημαντικό ποσό και να το παραδίδεις χωρίς καθυστέρηση και χωρίς δεύτερη σκέψη, δε μπορεί αυτό να περνά απαρατήρητο. Δείχνει το δρόμο τον οποίο πρέπει να ακολουθήσει η νεολαία μας. Ο Γιάννης ο Χανίδης είναι αξιόλογο παιδί και αυτή η συμπεριφορά δεν μπορούσε να παραμείνει απαραίτητη».

Για το περιστατικό ο κ. Χανίδης δήλωσε:
«Ήταν άλλα δυο παιδιά μαζί μου, οι επόπτες του αγώνα. Έχουμε τελειώσει το παιχνίδι και κάποια στιγμή έχει φύγει και ο φύλακας και όπως πηγαίνουμε στο αυτοκίνητο υπήρχε στο έδαφος ένα πορτοφόλι. Το ανοίγω, το σηκώνω και βλέπω μέσα χρήματα, πιστωτικές, ταυτότητες κλπ. Μετά επικοινωνήσαμε με την ΕΠΣΜ και το πήγα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο θα το έκανε ο οποιοσδήποτε».

Για το αν ο κ. Γραμμένος ξεχώρισε κάποια από τις άλλες βραβεύσεις:
«Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα “παίζω μπάλα” κλπ. Έχει μια δυναμική. Χθες εμείς τιμήσαμε τους γιατρούς του κόσμου. Κάθε χρόνο επιλέγουμε ενότητες και φέτος επιλέξαμε τη αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. Αν ο ελληνικός λαός και το ελληνικό ποδόσφαιρο δε συσπειρωθεί και δεν κοιτάξουμε τη διπλανή πόρτα, αν δεν προβάλουμε το “εμείς” και όχι το “εγώ” θα καταρρεύσουμε».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: