Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Οι διάλογοι στην Παιανία και η ένταση…!!

Όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους παίκτες και τον Βασίλη Κωνσταντίνου, στο ρεπορτάζ του sport-fm.gr. Πως ανέβηκαν οι τόνοι, ποιοι ποδοσφαιριστές είναι έξω φρενών και γιατί η Παιανία «βράζει».

Οι διάλογοι στην Παιανία και η ένταση…
Καζάνι που βράζει θυμίζει η Παιανία. Η επίσκεψη των Βασίλη Κωνσταντίνου και Κώστα Ελευθεράκη στο προπονητικό κέντρο έκανε τα πράγματα να... ξεφύγουν.

Η ένταση που δημιουργήθηκε, δεν είναι, φυσικά, «προϊόν» της πρωτοβουλίας του γενικού αρχηγού της ομάδας και η ομιλία τους στους ποδοσφαιριστές, αλλά τα όσα έχουν συμβεί στο τμήμα από την ήττα με τη Βέροια και μετά.

Μια αναστάτωση που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, τα οποία «ξεφυτρώνουν» καθημερινά. Διαβάστε, λοιπόν, τι ακριβώς ειπώθηκε στο αναλυτικό ρεπορτάζ του sport-fm.gr.

Του Διονύση Δεσύλα

Κωνσταντίνου: ««Η ομάδα είναι τραγική. Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζετε. Πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας όλοι και αυτό το πράγμα να αλλάξει. Έχουν γίνει λάθη, αλλά έχετε κι εσείς ευθύνες. Αλλάξτε την κατάσταση. Εσείς τι πιστεύετε;»

Μπουμσόνγκ: «Εχουμε ευθύνες όλοι μας, αλλά έχουμε και παράπονα από τον τρόπο που μας μεταχειρίζονται…».

Κωσταντίνου: «Συμφωνείτε και οι υπόλοιποι μ’ αυτό. Έχει κάτι να πει κάποιος άλλος;» (η απάντηση ήταν «ναι»).

Μπουμσόνγκ: «Δεν είναι ομάδα αυτό. Δεν λειτουργούμε σαν ομάδα. Γίνονται πράγματα που δεν τα καταλαβαίνουμε. Διαβάζουμε για το μέλλον μας, χωρίς να μας έχει ενημερώσει κάποιος. Τη μια παίζουμε, την άλλη δεν παίζουμε. Δε υπάρχει σχέδιο. Δεν υπάρχει τίποτα κι όλο ακούμε φήμες. Αυτά δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Μόνο κακό κάνουν και μας έχουν επηράσει».

Σεϊταρίδης: «Εχουμε ευθύνη και θα παλέψουμε για να την αλλάξουμε. Είμαστε, όμως, απροστάτευτοι. Δεν γίνεται τη μια μέρα να ακούγονται διάφορα και μετά να πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο…».

Κωνσταντίνου: «Εγω θέλω να ξέρετε ότι είμαστε εδώ για το καλό σας. Μην ακούτε τι γράφει ο Τύπος. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθάμε και να λύνουμε τα προβλήματα. Πρέπει, όμως, κι εσείς να αλλάξετε την εικόνα σας».

Μπουμσόνγκ: «Ας μας πει κάποιος, επιτέλους, τι ακριβώς γίνεται. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία…».

Υπήρξε, μάλιστα, ένταση και έντονη μουρμούρα με κάποιους ποδοσφαιριστές να τονίζουν κατ’ επανάληψη, ότι έχουν σοβαρά παράπονα από τους χειρισμούς της διοίκησης και να μιλούν για «παράλογες καταστάσεις». Μάλιστα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος κάποια στιγμή, με αυτά που άκουγε, με τις αντιδράσεις του να το μαρτυρούν…

Οι... μπάλες και η διάψευση

Οπως θα έχει διαβάσει από το μεσημέρι, κυκλοφόρησε ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πέταξε μπάλες στο μπουθ όπου καθόταν ο Κώστας Ελευθεράκης, δείχνοντας τον εκνευρισμό του για όσα συμβαίνουν. Η ΠΑΕ το διέψευσε το απόγευμα, κάνοντας λόγο για "ανύπαρκτο περιστατικό". Η διάψευση ήρθε και δια στόματος Βασίλη Κωνσταντίνου, με δηλώσεις του στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων αθλητών της ομάδας.

Επιστρέφει και πηγαίνει Παιανία ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στις ΗΠΑ και πληροφορήθηκε τόσο για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο, όσο και για όσα έγιναν στην Παιανία το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι πληροφορίες του sport-fm.gr, αναφέρουν ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα πάει στην Παιανία, προκειμένου να γίνει το ορθό: Να μιλήσει ο ίδιος με τους ποδοσφαιριστές και να ειπωθούν όλα ξεκάθαρα, προκειμένου να σταματήσει όλο αυτό το θέατρο παραλόγου που παίζεται τον τελευταίο καιρό. Είναι κάτι που θέλουν και οι παίκτες του «τριφυλλιού».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: