Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Απλώς μια επίσκεψη»

Απέκλεισαν το ενδεχόμενο προσθήκης του Γιανέφσκι στο προπονητικό επιτελείο από τον Ολυμπιακό. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για κόουτς.

«Απλώς μια επίσκεψη»
Η παρουσία του Αντώνη Νικοπολίδη για πρώτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού κρίνεται άκρως ικανοποιητική. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με θέαμα σαφώς ανώτερο συγκριτικά με τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Ωστόσο παρά τις αρκετά καλές εντυπώσεις που άφησε ο Νικοπολίδης οι διοικούντες συνεχίζουν την αναζήτηση του προπονητή.

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι. Το… μάτι των ερυθρόλευκων παραμένει στην Ισπανία με τα ονόματα των Μίτσελ, Μανθάνο και Όλτρα να παίζουν.

Οι οικονομικές τους απαιτήσεις παραμένουν υψηλές σε τέτοιο επίπεδο που να είναι τσουχτερές για τα επίπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και για αυτά του Ολυμπιακού, τα οποία είναι σαφώς ανώτερα σε σχέση με τις άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τους υποψήφιους τεχνικούς και όσο αυτοί δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους τόσο ο Αντώνης Νικοπολίδης θα παραμένει στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Κάτι τέτοιο δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο ο Νικοπολίδης να συνεχίζει μέχρι και το τέλος της σεζόν, αν και στον Ολυμπιακό επιθυμούν να βρουν από τώρα τον προπονητή που θα αναλάβει και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αυτό που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες είναι το ενδεχόμενο προσθήκης στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Τσέντομιρ Γιανόφσκι.

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ο Γιανόφσκι ήταν χθες στο Καραϊσκάκη. Όμως η παρουσία αυτή δεν κρύβει κάτι…

«Ήταν μια επίσκεψη και δεν σημαίνει κάτι παραπάνω», ανέφεραν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, βάζοντας… φρένο στα όσα γράφηκαν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: