Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Όλοι θέλουν Λίνο!!

ΠΑΟΚ, εσχάτως Ολυμπιακός και ενδεχομένως Παναθηναϊκός διεκδικούν τον Λίνο Χρυσικόπουλο. Σε επαφή με τον παίκτη οι Θεσσαλονικείς, στη… γωνία οι «ερυθρόλευκοι» και στάση αναμονής από τους «πράσινους».

Όλοι θέλουν Λίνο
Μετά τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και πιθανώς ο Παναθηναϊκός μπαίνουν στη μάχη της απόκτησης του Λίνου Χρυσικόπουλου. Οι Θεσσαλονικείς προσέγγισαν πρώτοι τον 20χρονο φόργουορντ (2,06μ.) που μένει ελεύθερος από την Μπιέλα (έχει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια ακόμη ωστόσο δεν υπολογίζεται και οι Ιταλοί δεν αναμένεται να προβάλουν απαιτήσεις για να γλιτώσουν την αποζημίωση), αλλά δεν… παίζουν μόνοι τους αφού οι «αιώνιοι» μπαίνουν στο κόλπο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσφέρει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες εξέλιξης στην πόλη όπου ανδρώθηκε μπασκετικά με τη φανέλα του Άρη. Ωστόσο μέχρι να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα (απαιτούνται 50.000 ευρώ) δεν μπορεί να τον αποκτήσει. Χθες ο παίκτης πέρασε από το «Παλατάκι» και συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας και τον Σούλη Μαρκόπουλο, αλλά δεν έχει υπογράψει.

Ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» για την απόκτηση ενός ακόμη φόργουορντ, δεδομένης της παρουσίας των Παπανικολάου και Περπέρογλου, αλλά είναι πιστός στην πολιτική του να κοιτά με ενδιαφέρον όλες τις περιπτώσεις ταλαντούχων Ελλήνων παικτών. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για τον νεαρό άσο, έχοντας σαν ατού την καθιέρωση σε ρόλο πρωταγωνιστών αρκετών παικτών ανάλογης ηλικίας (Παπανικολάου, Σλούκας, Μάντζαρης).

Ο Χρυσικόπουλος έχει προταθεί και στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν να χτίσουν έναν καλό κορμό για το μέλλον και θέλουν να επενδύσουν στο νέο αίμα του ελληνικού μπάσκετ. Πάντως μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση για τον παίκτη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: