Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Κοντοές… τέλος!!

Με διαζύγιο θα ολοκληρωθεί το σίριαλ του Γιάννη Κοντοέ και της ΑΕΚ. Ο Έλληνας αμυντικός κέρδισε την ελευθερία του απ’ την «Ένωση» κι εκείνη κέρδισε… χρόνο για να του πληρώσει μόνο τα δεδουλευμένα.

Κοντοές… τέλος!
Το ραγισμένο γυαλί στη σχέση του Γιάννη Κοντοέ με την ΑΕΚ επιβεβαιώνεται πώς δεν θα ξανακολλήσει.

Η προσφυγή του Έλληνα αμυντικού εκδικάστηκε κανονικά τη Δευτέρα -έπειτα από δυο αναβολές. Με τη συναίνεση και της «Ένωσης», λοιπόν, που δεν μπορούσε να αρνηθεί ότι του οφείλει τα χρήματα, έγινε δεκτό το αίτημα να λυθεί το συμβόλαιό του.

Ενώ όμως ο Κοντοές κατάφερε να κερδίσει την ελευθερία του, η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει πολύτιμο χρόνο -σχετικά με το ύψος του ποσού που θα του καταβάλλει.

Κι αυτό διότι οι «κιτρινόμαυροι» πήραν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να βρεθεί φόρμουλα αποπληρωμής του παίκτη -κίνηση που έχει συγκεκριμένο σκοπό.

Αυτός δεν είναι άλλος από το μνημόνιο που αναμένεται να υπογραφεί μεταξύ της Σούπερ Λίγκας, της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ, το οποίο θα προβλέπει διαφορετικές απολαβές για παίκτη που μένει ελεύθερος κατόπιν προσφυγής.

Εφόσον λοιπόν η υπόθεση του Κοντοέ ενταχθεί σε αυτό, η ΑΕΚ δεν θα χρειαστεί να του καταβάλλει τα ως τώρα οφειλόμενα συν το διπλάσιο του υπολοίπου του συμβολαίου του (αυτό προβλέπεται τώρα κι αυτό ζήτησε η πλευρά του παίκτη), αλλά μονάχα τα δεδουλευμένα του που φτάνουν τις 280.000 ευρώ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: