Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

"Καλά έκανες, Βαγγέλη"

Ο Σωκράτης Κόκκαλης συμφώνησε με την επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη να διώξει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά και να εμπιστευτεί τις τύχες του Ολυμπιακού στον Αντώνη Νικοπολίδη.
Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο πρώην διοικητικός ηγέτης της ομάδας του λιμανιού είδε μαζί με τον νυν πρόεδρο των πρωταθλητών, Βαγγέλη Μαρινάκη, την αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων.
Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες παρακολούθησαν δίπλα δίπλα παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά σίγουρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η ατάκα που είπε στον Μαρινάκη ο Σωκράτης Κόκκαλης, για την απόφαση του προέδρου των Πειραιωτών να απομακρύνει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
«Καλά έκανες, Βαγγέλη, η κατάσταση δεν μπορούσε να βελτιωθεί» ήταν τα λόγια που είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης στον Βαγγέλη Μαρινάκη, συμφωνώντας απόλυτα με την επιλογή που έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Οι δύο άνδρες όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις και την απομάκρυνση του Ζαρντίμ από τον πάγκο των πρωταθλητών, με τον Κόκκαλη να δείχνει με την τοποθέτησή του ότι είναι απόλυτα σύμφωνος με την επιλογή που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Αν μη τι άλλο, η ατάκα του Κόκκαλη προς τον Μαρινάκη δείχνει πολλά, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας πριν από την έναρξη του αγώνα για να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Αντώνη Νικοπολίδη.
Είναι γνωστό, βέβαια, ότι ο πρώην πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον παλαίμαχο πορτιέρε των πρωταθλητών, αλλά η επίσκεψή του στα αποδυτήρια της ομάδας του Πειραιά δεν είχε να κάνει μόνο με αυτό το γεγονός. Επί της ουσίας, ο Σωκράτης Κόκκαλης έδειξε τη σύμφωνη γνώμη του και με την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να εμπιστευτεί τις τύχες της ομάδας του Πειραιά στον Αντώνη Νικοπολίδη.
Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την ομάδα και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πως η κουβέντα έφτασε και στο θέμα του Ζαρντίμ. Ο Μαρινάκης είπε, λοιπόν, στον Σωκράτη Κόκκαλη για την απόφασή του να προχωρήσει στην απομάκρυνση του Πορτογάλου, παρά το ότι ο τελευταίος ήταν αήττητος σε πρωταθλημα και Κύπελλο, επειδή η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο σε ό,τι αφορά το θέαμα.
Οπως προαναφέραμε, ο Κόκκαλης τόνισε πως η συγκεκριμένη κίνηση ήταν σωστή, προκειμένου να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα του λιμανιού και να μπορέσει ο Ολυμπιακός να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια. Ο Κόκκαλης, μάλιστα, θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να εμπιστευτεί τον Αντώνη Νικοπολίδη, ώστε να βγάλει ο σύλλογος έναν προπονητή μέσα από την ομάδα και να του αναθέσει τον πάγκο για αρκετά χρόνια.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: