Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πάλι καλά που είναι κι αυτός!

Δεν βλέπετε ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο υπάρχει ένας παίκτης του που είναι όλα τα λεφτά. Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και έχει "φάει" όλες τις φίρμες. Ποιος είναι;
Αυτό, πάντως, που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ είναι φοβερό. Η ομάδα έχει καλό ρόστερ, έναν προπονητή που έχει κάνει αρκετά πράγματα στην καριέρα του, ο Δικέφαλος ενισχύεται στις μεταγραφές, ενώ και το οικονομικό πρόβλημα λύνεται από τη διοίκηση.
Κι όμως, μέσα στο γήπεδο δεν βλέπουμε να καθαρίζουν τα παιχνίδια οι φίρμες, αλλά αυτός που κάνει χίλιες δουλειές είναι ο πιο πιτσιρικάς και άπειρος με ένα σαφώς πιο ελαφρύ συμβόλαιο από τα άλλα.
Κι αναφερόμαστε στον Κάτσε. Και τι δεν έκανε πάλι στο Αστέρας – ΠΑΟΚ; Έτρεχε όλη την ώρα πάνω – κάτω. Έκανε τάκλιν σωτήρια για να σώσει την ομάδα του από δεύτερο γκολ. Προσπαθούσε να βγάλει μπαλιές μπροστά. Ακόμα και μακρινές.
Από την απειρία του καμία φορά μπορεί να κάνει και κανένα λάθος, όμως το διορθώνει από εκατό φορές το καθένα με τα σωστά που πράττει στη συνέχεια.
Και, μάλιστα, ο Κάτσε παίζει χωρίς ανάσα τόσο καιρό. Καταπίνει τα χιλιόμετρα, βελτιώνεται, κόβει, κάνει πάσες, παίζει έξυπνα. Δεν χάνει μονομαχία κι ας είναι μικρόσωμος. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στην Τρίπολη ήταν όλος ο ΠΑΟΚ. Ό,τι έκανε αυτός μέσα στο γήπεδο για λογαριασμό του Δικεφάλου.
Μάλιστα, το καλοκαίρι υπήρχε σκέψη να δοθεί δανεικός. Τελικά, έμεινε στην Τούμπα και βγάζει μάτια.
Εδώ, όμως, είναι και κάτι ακόμα. Δεν χρειάζεται και λίγη ξεκούραση ο μικρός; Κι όχι μόνο αυτό. Δεν θα βγάζει και κανένας άλλος τα κάστανα από τη φωτιά; Τόσους παίκτες έμπειρους και τοπ επιπέδου έχει στο ρόστερ ο ΠΑΟΚ. Τους ψάχναμε να τους βρούμε, όμως, στην Τρίπολη που ο Αστέρας έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: