Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Μας λείπουν τα γκολ του Γιόβετιτς»

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία 1-1 που πήρε η Φιορεντίνα με τη Νάπολι, ήταν μετά το τέλος του ματς ο Βιντσέντζο Μοντέλα.

«Μας λείπουν τα γκολ του Γιόβετιτς»
Προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες και είχε ανάγκη βαθμών, για να μπορέσει να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Φιορεντίνα, αν και είχε απέναντί της τη Νάπολι, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το αποτέλεσμα αυτό ικανοποίησε τον Βιντσέντζο Μοντέλα, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. «Είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία, γιατί αντιμετωπίζαμε μια δύσκολη ομάδα και, αν και προερχόμαστε από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, αποδείξαμε πως μπορούμε να κοντράρουμε τους πάντες. Οι παίκτες μου έκαναν αυτό που μπορούσαν και, αν ήταν πιο προσεκτικοί στο τέλος, θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη», σχολίασε αρχικά ο Μοντέλα.

Ο Στέβαν Γιόβετιτς δεν κατάφερε να σκοράρει, αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο προπονητής του έχει παράπονα από αυτόν. «Αν λάβω υπόψη μου την αξία του Γιόβετιτς, θα ήμουν ικανοποιημένος μόνο αν έβαζε δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Αλλά αυτό είναι αδύνατον. Ο Στέβαν έπαιξε πολύ καλά, ήταν ομαδικός και βοήθησε τους συμπαίκτες του. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έδειξε πως είναι ένας πλήρης επιθετικός. Ασφαλώς περιμένουμε τα δικά του γκολ, αλλά σήμερα έκανε καλό παιχνίδι», τόνισε ο νεαρός τεχνικός.

Η Φιορεντίνα διεκδικεί έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δυσκολεύεται να κερδίσει τις - λεγόμενες - μεγάλες ομάδες. Σύμφωνα με τον προπονητή της, υπάρχει λογική εξήγηση για αυτό. «Η Φιορεντίνα είναι μια νέα ομάδα, με αρκετούς άπειρους παίκτες. Είναι λογικό να δυσκολευόμαστε σε κάποια παιχνίδια, ιδιαίτερα με έμπειρους αντιπάλους. Η ομάδα, πάντως, βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς εξέλιξης και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης», σχολίασε ο Βιντσέντζο Μοντέλα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: