Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Να κρατήσουμε την έδρα μας»

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δεύτερο σερί ματς πρόκληση, αυτό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Μια βάση έβαλε για να είναι πάλι ανταγωνιστικός...

«Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και με τον Ολυμπιακό. Πάντως είναι καλύτερος από τον Παναθηναικό, πιέζει στην άμυνα, είναι αθλητική ομάδα και έτσι αντέχει αφού παίζει Πάτρα, Μακάμπι και με μας στην σειρά. Είναι και πιο δεμένος, αφού ελάχιστα άλλαξε το ρόστερ του. Είναι βέβαια και πρωταθλητής Ευρώπης...» σχολίασε ο Χαραλαμπίδης, ο οποίος δεν αγχώνεται για το που μπορεί να πάει φέτος ο ΠΑΟΚ. «Το πρωτάθλημα έχει 26 ματς, δεν σκεφτόμαστε ότι για μας θα επαναρχίσει στο ματς με τον Ίκαρο.

Αδύναμη ομάδα είναι; Τον Παναθηναικό κέρδισε... Τα συν και τα πλην θα φανούν στο τέλος, οι διαφορές ανάμεσα στην 3η και στην 6η θέση είναι μικρές. Βασικός μας στόχος είναι να κρατήσουμε την έδρα μας, να μην κάνουμε κακή ήττα, όπως έκανε ο Πανιώνιος, αν και είχε εκτός έδρας επιτυχίες. Για παράδειγμα κέρδισε στην Δράμα όπου εμείς χάσαμε... Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αφού παίξαμε καλά με τον Παναθηναικό, γιατί να μην παίξουμε έτσι σε όλα τα ματς...» κατέληξε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: