Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Σφήνα» Ολυμπιακού για Χρυσικόπουλο!!

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο την περίπτωσή του παρακολουθεί πολύ στενά και ο Ολυμπιακός.

«Σφήνα» Ολυμπιακού για Χρυσικόπουλο
Η Μπιέλα δεν φέρεται διατεθειμένη να κρατήσει τον Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 21χρονος σμολ φόργουορντ είχε προταθεί στο παρελθόν στους «αιώνιους», ωστόσο εκείνος που φέρεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του, έχοντας κάνει και τη… διερευνητική του ερώτηση, είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Χρυσικόπουλος είχε πρόσφατα συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά για τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν είναι τόσο εύκολο να τον αποκτήσει, λόγω φορολογικής ενημερότητας. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να βλέπουν πολύ «ζεστά» την απόκτησή του, ως μία πολύ καλή «επένδυση» για το μέλλον.

Πάντως, η περίπτωση του 21χρονου πρώην παίκτη του Άρη, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς έχει ακόμα 2,5 χρόνια συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, αξιώνοντας κάποια χρήματα προκειμένου να αποχωρήσει και –όπως είναι φυσικό- δεν προτίθεται να τα… χαρίσει.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: