Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Θα αποδειχτεί πολύτιμος αυτός ο βαθμός»

Αν και ήθελε τη νίκη κόντρα στην Κάλιαρι, ο προπονητής της Αταλάντα, Κολαντουόνο, έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία με 1-1, χαρακτηρίζοντας πολύτιμο τον βαθμό που πήρε η ομάδα του.

«Θα αποδειχτεί πολύτιμος αυτός ο βαθμός»
Η προσπάθεια της Αταλάντα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη συνεχίστηκε και στην 21η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Η ομάδα του Μπέργκαμο φιλοξένησε την Κάλιαρι, αλλά δεν κατάφερε να την νικήσει, μένοντας στην ισοπαλία με 1-1. Ο βαθμός που κατέκτησε, πάντως, μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος, σύμφωνα με τον Στέφανο Κολαντουόνο.

«Αν και ήθελα να πάρουμε τη νίκη, τελικά μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από τον έναν βαθμό. Στο τέλος αυτός ο βαθμός μπορεί να αποδειχτεί σημαντικός. Η ομάδα εξακολουθεί να προσπαθεί για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και, παρά το ό,τι πολλοί ισχυρίζονται πως δεν θα κινδυνεύσει, βρισκόμαστε ακόμα σε δύσκολη θέση. Αν συνεχίσουμε, πάντως, να παίζουμε όπως σήμερα, είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στη Serie A. Αρκεί να παραμείνουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον μεγάλο μας στόχο», είπε ο Κολαντουόνο.

Ωστόσο, επιθυμία του Ιταλού προπονητή ήταν να νικήσουν την Κάλιαρι. «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μερικές καλές φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ. Βρεθήκαμε, όμως, πίσω στο σκορ από ένα… χαζό γκολ. Ευτυχώς συνεχίσαμε να πιέζουμε και φτάσαμε στην ισοφάριση. Κρίμα που όταν μπορούσαμε να πιέσουμε περισσότερο, μείναμε με 10 παίκτες και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Αυτό που με στενοχωρεί είναι πως, ενώ προετοιμάσαμε καλά το παιχνίδι, εξαιτίας ενός γκολ που έπρεπε να αποφύγουμε, βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ», ήταν η ανάλυση του αγώνα από τον Κολαντουόνο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: