Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Τους δίνει χρόνο…!!

Το κλίμα στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικό και ήδη στην Αρκαδία κοιτούν την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τους δίνει χρόνο…
Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν για τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Η νίκη έφερε μεγάλη ικανοποίηση στο στρατόπεδο των Αρκάδων, αφού εκτός από τους τρεις πόντους, η ομάδα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και έκανε εμφατική εμφάνιση.

Από εκεί και πέρα, ο Σάκης Τσιώλης δεν θέλει σε καμία περίπτωση οι παίκτες του να μείνουν σε αυτή την επιτυχία και ήδη το βλέμμα έχει στραφεί στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στην ρεβάνς του 1-1 στην Μαγνησία.

Εκεί ο Τσιώλης, αναμένεται να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι σήμερα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα γίνουν πολλές αλλαγές. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Χουάν Πάμπλο Κάφα, ο οποίος είναι έτοιμος και σε πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Τάσος Μπακασέτας, όπως και οι Χουανίτο, Ορόθκο.

Τέλος, ο προπονητής του Αστέρα θα κάνει το βράδυ της Δευτέρας το τραπέζι για την ονομαστική του εορτή σε διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προσωπικό της ομάδας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: