Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Νίκη για τον Εργοτέλη!!

Ο Εργοτέλης επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Football League.

Νίκη για τον Εργοτέλη
Στις πρώτες θέσεις της Football League πέρασε και πάλι ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-1 του Παναιτωλικού στο ματς που… σφράγισε την 17η αγωνιστική της Football League με καλή εμφάνισή στο πρώτο ημίωρο του αγώνα.

Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ και μάλιστα στις δύο από αυτές τα κατάφεραν.

Στο 15ο λεπτό ο Λαμπίν εκτέλεσε το φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου βρισκόταν ο Γκαντιάγκα και σκόραρε με κεφαλιά.

Μόλις επτά λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Φαβάλι να νικά τον τερματοφύλακα των Κρητικών με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι γηπεδούχοι όμως πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 26ο λεπτό. Ο Λαμπίν εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρομάνο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Παναιτωλικού.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο 45λεπτό. Ο Εργοτέλης έχασε ευκαιρίες για να πετύχει κι ένα τρίτο τέρμα, με μεγαλύτερη εκείνη του 64ου λεπτού όταν ο Ζάχορα έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Σ. Γκόγκιτς): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα (71' Ευαγγέλου), Χαντί, Λαμπίν (56' Ουέλιγκτον), Ζάχορα (82' Κοζορώνης).

Παναιτωλικός (Ν. Καραγεωργίου): Τακίδης, Αραμπατζής, Κούσας, Ιωάννου, Σίλβα Ζούνιορ, Μελισσάς (83' Κουτσοσπύρος), Ιορδανίδης (62΄Πασάς), Καμαρά, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς (62' Γιάνεφ), Γκόλιας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: