Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μια… τεμπέλικη ομάδα!!

Η Σαμπντόρια δεν άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα με 1-0 από τη Σιένα, σύμφωνα με τον προπονητή της, Ντέλιο Ρόσι, αφού έπαιξε άσχημα και χωρίς πάθος.

Μια… τεμπέλικη ομάδα
Προερχόταν από δύο εκπληκτικά αποτελέσματα. Νίκη στο Τορίνο με τη Γιουβέντους, ισοπαλία στην έδρα της με τη Μίλαν. Η Σαμπντόρια, όμως, στο, θεωρητικά, πιο εύκολο παιχνίδι, δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και υποχρεώθηκε σε ήττα με 1-0 από τη Σιένα. Ένα αποτέλεσμα, που για τον προπονητή της, Ντέλιο Ρόσι, ήταν απόλυτα φυσιολογικό, σύμφωνα με την εικόνα του ματς.

«Παίξαμε άσχημα και δεν αξίζαμε καλύτερης τύχης. Η ομάδα μού φάνηκε… τεμπέλικη. Δεν είχε όρεξη και ηττήθηκε δίκαια. Το παράλογο είναι πως παίζοντας τόσο χάλια, καταφέραμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες, με τις οποίες θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Τέλος πάντων, ελπίζω αυτή η εμφάνιση να ήταν μια κακή παρένθεση. Ξέρω πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα», ομολόγησε ο προπονητής της «Σαμπ».

Στο ματς με τη Σιένα φάνηκε έντονα το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, το οποίο αναγνωρίζει και ο Ρόσι. «Υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση. Δεν σκοράρουμε εύκολα. Αλλά δεν πρόκειται να ζητήσω από τη διοίκηση να μου πάρει επιθετικό. Το πρόβλημα θα το λύσουμε με τη δουλειά. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την προπόνηση να βελτιώσουμε κάθε τομέα στον οποία υστερούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέλιο Ρόσι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: