Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Επικίνδυνη-αποστολή!!

Στον Άρη δεν μπορούν να χωνέψουν πως χάθηκε η νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ωστόσο, δεν έχουν χρόνο για να το σκέφτονται περισσότερο και συγκεντρώνονται στην επόμενη επικίνδυνη-αποστολή στην Κέρκυρα.

Επικίνδυνη-αποστολή
Κάθε αγωνιστική που φεύγει με τον Άρη να μην μπορεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, γεμίζει όλο και με περισσότερο άγχος τους «κίτρινους».

Το χθεσινό αποτέλεσμα αφήνει τους Θεσσαλονικείς με πικρή γεύση λόγω της ισοφάρισης της ΑΕΚ σε 1-1 στο τέλος με τον Πετρόπουλο και αγωνιστικά «πληγωμένους», καθώς οι Αγκάνθο, Πουλίδο αποβλήθηκαν.

Αυτομάτως λοιπόν βγήκαν νοκ-άουτ από το επόμενο εξίσου κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα της ουραγού Κέρκυρας (28/1).

Αντιθέτως, ο Λούκας Αλκαράθ ελπίζει να έχει στην διάθεσή του τους Καζναφέρη και Κοέλιο κσι περιμένει από την Τετάρτη να τεθούν στην διάθεσή του.

Αύριο (22/1) η ομάδα έχει ρεπό.

* Στην «Γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή», που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας σήμερα το βράδυ στις 19:00 στην κεντρική αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από πλευράς Άρη θα τιμηθούν οι Σωκράτης Διούδης και Γιάννης Γιαννιώτας, που αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελλάδας Νέων στον τελικό του EURO 2012 και οι οποίοι είχαν αγωνιστεί και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς και η ομάδα Κ-17 του Άρηγια την κατάκτηση του πρωταθλήματος U-17 της Super League την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Η τιμητική διάκριση για την τρίτη τη τάξει επαγγελματική μας ομάδα θα είναι αφιερωμένη στον Άγγελο Τσιπούρα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: