Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Δεν τα είπαν με Τζεμπούρ!

Το φημολογούμενο ραντεβού του Ράφικ Τζεμπούρ με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός τελικά δεν πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα.

Δεν τα είπαν με Τζεμπούρ
Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Ράφικ Τζεμπούρ να συναντάται σήμερα με εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν επιβεβαιώθηκαν.

Η συνάντηση των δύο πλευρών –τελικά- δεν πραγματοποιήθηκε κι έτσι η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του παίρνει παράταση.

Ποια είναι τα δεδομένα; Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζεμπούρ επιθυμεί συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ η πρόταση των ερυθρολεύκων φτάνει μέχρι το 1,3 εκατ.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια διαφορά μισού εκατομμυρίου μεταξύ των δύο πλευρών η οποία πρέπει να γεφυρωθεί για να επέλθει συμφωνία και ο Τζεμπούρ να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αν και η θέληση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ της, έτσι όπως έχουν τα δεδομένα –αυτή την χρονική στιγμή- η κατάσταση είναι δύσκολη.

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να ξεφύγουν οικονομικά στο ζήτημα της ανανέωσης του Τζεμπούρ καθώς θεωρούν σωστό να διατηρήσουν τα συμβόλαια σε ένα λογικό επίπεδο.

Το σημαντικότερο; Το επίπεδο αυτό να είναι τέτοιο που δεν θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα, με ενδεχόμενες αντιδράσεις από άλλους ποδοσφαιριστές που θα έχουν παράπονα για την αύξηση που έγινε.

Η πλευρά του παίκτη μπορεί να δηλώνει ότι θέλει να μείνει αλλά –προς στιγμήν- εμφανίζεται απρόθυμη να ρίξει τις απαιτήσεις της…

Και οι απαιτήσεις αυτές αφορούν το «καθαρό» ποσό που θα δει ο Τζεμπούρ να μπαίνει στον τραπεζικό του λογαριασμό στο τέλος κάθε σεζόν από τα τρία έτη που ορίζει η νέα συμφωνία.

Εδώ, λοιπόν, πρέπει να υπολογιστεί και η φορολογία, η οποία θα εκτοξεύσει το συνολικό ποσό που θα βγάλει από τα ταμεία του ο Ολυμπιακός.

Εξελίξεις στο ζήτημα πρέπει να περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Καθώς η διαφορά υπάρχει αλλά μετά από συνάντηση που θα έχει ο παίκτης και η διοίκηση όλα μπορούν να γίνουν…


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: