Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Μου φάνηκε καθαρό το πέναλτι»

Το πέναλτι με το οποίο σκόραρε η Ρόμα φαινόταν «καθαρό» από το γήπεδο, σύμφωνα με τον Ζανέτι. Η γνώμη του Αργεντινού άλλαξε όταν είδε τα πλάνα της τηλεόρασης.

«Μου φάνηκε καθαρό το πέναλτι»
Μπορεί η Ρόμα, στο ματς με την Ίντερ, να μπήκε δυνατά στο ματς και να δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, χρειάστηκε, ωστόσο, ένα πέναλτι για να πετύχει γκολ. Ένα πέναλτι που δεν αμφισβητήθηκε από τους παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι, αφού φαινόταν «καθαρό». Αυτό δήλωσε ο Χαβιέ Ζανέτι μετά το τέλος του παιχνιδιού, προσθέτοντας, όμως, πως τα τηλεοπτικά πλάνα τον υποχρεώνουν να αλλάξει γνώμη.

«Βλέποντας τη φάση μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, ήμουν σίγουρος πως υπήρξε παράβαση. Για αυτό το λόγο κανείς από τους συμπαίκτες μου δεν διαμαρτυρήθηκε. Παρακολουθώντας, όμως, τα πλάνα της τηλεόρασης, αρχίζω να αμφιβάλλω αν ο Ρανόκια έκανε πέναλτι. Πάντως είναι μια δύσκολη φάση, την οποία ο διαιτητής έκρινε στο δευτερόλεπτο και για αυτό δεν μπορούμε να του ζητήσουμε ευθύνες, αν πράγματι έχει κάνει λάθος», είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.

Η απόφαση αυτή έδωσε το δικαίωμα στη Ρόμα να προηγηθεί. Η Ίντερ, όμως, βρήκε το ψυχικό σθένος να ισοφαρίσει και, τελικά, να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό. «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία μας δυσκόλεψε στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε στα ίσια και τους κοιτάξαμε στα μάτια. Δείξαμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Όταν, μάλιστα, επιστρέψουν οι τραυματίες, θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε μια θέση καλύτερη από αυτή που έχουμε τώρα. Δεν θέτω συγκεκριμένους στόχους. Η Ίντερ παίζει σε κάθε ματς για τη νίκη και στο τέλος θα κάνει… ταμείο», τόνισε ο Ζανέτι.

Πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ο αρχηγός των «νερατζούρι» έστειλε τις ευχές του στον Γουέσλεϊ Σνάιντερ. «Ως αρχηγός της Ίντερ και συμπαίκτης του τα τελευταία χρόνια, του εύχομαι κάθε επιτυχία και κάθε ευτυχία. Έκανε τις επιλογές του και εύχομαι να τον δικαιώσουν», ήταν η ευχή του Χαβιέ Ζανέτι προς τον Ολλανδό.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: