Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Είπε... αντίο ο Λέτο!!

Παρελθόν αποτελεί ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός υπέγραψε την λύση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι» και «άνοιξε» η θέση του ξένου για τον Καζιγιάμα.

Είπε... αντίο ο Λέτο
Ο Αργεντινός που τόσο αγαπήθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού, έμεινε ελεύθερος από το «τριφύλλι». Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Λέτο που την Δευτέρα το απόγευμα υπέγραψε την λύση του συμβολαίου του με τους «πράσινους».

Το ότι ο Λέτο θα αποτελέσει «παρελθόν» από τον Παναθηναϊκό ήταν γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά υπήρξε καθυστέρηση. Αρχικά στην έλευση του Αργεντινού και κατόπιν από μία οικονομική διαφορά που υπήρξε στις συζητήσεις των δύο πλευρών. Και είχε να κάνει με ένα έμβασμα.

Τελικώς, στο ραντεβού της Δευτέρας βρέθηκε η χρυσή τομή, κάτι που επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές και εντός των επόμενων λεπτών θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Η εξέλιξη αυτή, «βάζει» στο παιχνίδι τον Καζιγιάμα, ο οποίος περίμενε υπομονετικά να «αδειάσει» θέση ξένου για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό. Και πλέον, το έχει. Και δεν είναι απίθανο να χρησιμοποιηθεί ακόμη και την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Λέτο

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ευχόμαστε στον Σέμπα την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και την πλήρη αποκατάσταση του σοβαρότατου προβλήματος τραυματισμού που κόστισε τόσο πολύ στον ίδιο αλλά και στην ομάδα. Το ταλέντο του, η προσφορά του στην ομάδα, το πάθος του, το δέσιμό του με τους φιλάθλους, αλλά και η σφραγίδα του στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα χρόνια που τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι του έχουν εξασφαλίσει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας αλλά και στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών.

Hasta siempre, amigo!

Δεν υπάρχουν σχόλια: