Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Περιμένω τα ευχάριστα για Κακά»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Μίλαν επί της Μπολόνια με 2-1 ήταν ο Αλέγκρι μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας, ωστόσο, πως οι παίκτες του πρέπει να «καθαρίζουν» ευκολότερα τέτοια παιχνίδια.

«Περιμένω τα ευχάριστα για Κακά»
Με εξαίρεση την πρωτοπόρο Γιουβέντους, η μοναδική ομάδα, από αυτές που διεκδικούν έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, που κατάφερε να νικήσει στην 21η αγωνιστική του Καμπιονάτο, ήταν η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 2-1 της Μπολόνια και κατάφεραν να… ροκανίσουν, κάπως, τη διαφορά που τους χωρίζει από την 3η θέση. Κάτι που ικανοποίησε, αλλά δεν «ξεσήκωσε» τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

«Η Μίλαν που είδα σήμερα ήταν πολύ καλή για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αλλά θα πρέπει να… καθαρίζουμε τα παιχνίδια πιο νωρίς και να μην επιτρέπουμε, με δικά μας λάθη, στον αντίπαλο να ελπίζει σε ανατροπή. Σήμερα θα μπορούσαμε να πληρώσουμε τη χαλάρωσή μας στο τέλος. Τα λάθη που κάναμε ήταν παιδαριώδη. Αυτό πρέπει να διορθωθεί. Πάντως είμαι ευχαριστημένος που καταφέραμε να κερδίσουμε δύο βαθμούς σε σχέση με αυτούς που βρίσκονται μπροστά μας», είπε ο Αλέγκρι.

Από όσα είπε ο προπονητής της Μίλαν, φαίνεται πως ο στόχος της ομάδας παραμένει η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Η ομάδα είναι καινούργια και θα είναι δύσκολο να προσπεράσουμε αυτούς που βρίσκονται μπροστά μας. Υπάρχουν 7, τουλάχιστον, ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα… αυτοκτονήσουμε. Θα προσπαθήσουμε ξανά του χρόνου. Υπάρχουν ομάδες που περίμεναν 3 και 4 χρόνια για να επιστρέψουν στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση. Ας κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο και θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε», τόνισε ο προπονητής της Μίλαν.

Ακούγεται πως η επιστροφή του Κακά δεν είναι αδύνατη. Με τον Βραζιλιάνο στη σύνθεσή της, η Μίλαν έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει το στόχο της, σύμφωνα με τον Ιταλό τεχνικό. «Αν γυρίσει ο Κακά θα δώσει μεγάλη ώθηση στην προσπάθειά μας, αλλά από μόνη της η επιστροφή του δεν μας εξασφαλίζει κάτι χειροπιαστό. Σίγουρα θα ενισχυθούμε, αλλά δεν ξεσηκώνομαι. Η διοίκηση εργάζεται για το καλύτερο αποτέλεσμα και εγώ απλά περιμένω τα ευχάριστα νέα», είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: