Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μπορεί και να μην είναι πέναλτι»

Η Ρόμα έχει απολέσει πολλούς βαθμούς λόγω της αναποτελεσματικότητάς της, αλλά οι ελπίδες της για την 3η θέση είναι ακόμα αρκετές, σύμφωνα με τον Μάικλ Μπράντλεϊ.

«Μπορεί και να μην είναι πέναλτι»
Ξεκίνησε το ματς με ορμή και κατάφερε να «κλείσει» την Ίντερ, δημιουργώντας, αλλά και χάνοντας, καλές ευκαιρίες. Η Ρόμα, τελικά, «πλήρωσε» την αδυναμία της να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1, μένοντας 10 βαθμούς πίσω από την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Ο Μάικλ Μπράντλεϊ, ωστόσο, παραμένει αισιόδοξος πως η ομάδα του προλαβαίνει να «πιάσει» τη Λάτσιο και τη Νάπολι, αρκεί να καταφέρει να γίνει πιο αποτελεσματική.

«Στα τελευταία 3-4 παιχνίδια χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Είναι κάτι που μας έχει κοστίσει. Αφήσαμε βαθμούς σε ματς στα οποία ήμαστε καλύτεροι, αλλά μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Αν είχαμε μεγαλύτερη ευστοχία, θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ πιο κοντά στην 3η θέση, η οποία αποτελεί τον πρώτο στόχο μας», είπε ο Μπράντλεϊ.

Η απόσταση που χωρίζει τη Ρόμα από την 3η θέση έμεινε αναλλοίωτη, αν και θα μπορούσε να είχε μειωθεί, με νίκη επί της Ίντερ. «Μας χωρίζουν 10 βαθμοί από την 3η θέση, όσοι μας χώριζαν και πριν το ματς με την Ίντερ. Η απόσταση αυτή καλύπτεται, αρκεί να καταφέρουμε να σκοράρουμε περισσότερο. Το αισιόδοξο είναι πως υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και όλα μπορούν να συμβούν. Από τη μεριά μας, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπαίνουμε στον κάθε αγώνα με στόχο τη νίκη, μια αγωνιστική συμπεριφορά που στο τέλος θα μας ωφελήσει. Η απόδοσή μας, εξάλλου, παραμένει καλή στα περισσότερα ματς», τόνισε ο Αμερικανός άσος.

Στο ματς με τους «νερατζούρι», αν και η Ρόμα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, τελικά κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι, το οποίο είναι αμφισβητούμενο. «Βλέποντας τη φάση ζωντανά, ήμουν βέβαιος πως ο Ρανόκια υπέπεσε σε παράβαση. Παρακολουθώντας τα πλάνα στην τηλεόραση, όμως, θα άλλαζα την εκτίμησή μου. Από την τηλεόραση μοιάζει… λιγότερο πέναλτι», παραδέχτηκε με θάρρος ο Μάικλ Μπράντλεϊ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: