Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Δεν αξίζαμε ούτε βαθμό»

Η Πεσκάρα δεν άξιζε να πάρει ούτε βαθμό από το παιχνίδι με την Τορίνο, παραδέχτηκε ο Κριστιάνο Μπεργκόντι, ο οποίος αναγνώρισε την ανωτερότητα των αντιπάλων του.

«Δεν αξίζαμε ούτε βαθμό»
Από την αρχή της περιόδου είναι το μεγάλο… φαβορί για τον υποβιβασμό, αφού από τους περισσότερους θεωρείται ως η πιο αδύναμη ομάδα της Serie A. Η Πεσκάρα, όμως, έχει καταφέρει να ανατρέψει, ως τώρα, τα προγνωστικά και να βρίσκεται στην 4η θέση από το τέλος, απέχοντας 3 βαθμούς από τη Τζένοα. Η προσπάθεια για την παραμονή συνεχίζεται, αλλά απαιτείται μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα από αυτή που έδειξε στο ματς με την Τορίνο, σύμφωνα με τον προπονητή της, Κριστιάνο Μπεργκόντι.

«Η Τορίνο ήταν καλύτερη από εμάς και νίκησε δίκαια. Λυπάμαι, αλλά η Πεσκάρα που είδα σήμερα ήταν απαράδεκτη. Δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν ήμαστε καλοί σε καμία γραμμή του γηπέδου, μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Ακόμα και ισοπαλία να είχαμε πάρει, θα παραδεχόμουν πως δεν θα την αξίζαμε. Σήμερα ακόμα και ένας βαθμός θα ήταν υπερβολικός για την ομάδα μου», είπε με σκληρά λόγια ο προπονητής της Πεσκάρα.

Η προσπάθεια για την παραμονή στη Serie A συνεχίζεται. «Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην ψυχολογία. Πρέπει να αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι με πάθος, αλλά και μυαλό. Μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες. Ακόμα και σήμερα, αν είχαμε καθαρό μυαλό, θα καταλαβαίναμε πως η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που θα μας επέτρεπε να νικήσουμε. Και όταν δεν μπορείς να νικήσεις, καλό είναι να μην χάσεις. Αλλά για να το καταλάβεις αυτό, πρέπει να σκέφτεσαι. Κάτι που εμείς σήμερα δεν κάναμε», υπογράμμισε ο Κριστιάνο Μπεργκόντι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: