Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν»

Δικαιωμένος από τη νίκη που πέτυχε η Σιένα επί της Σαμπντόρια με 1-0 εμφανίστηκε στα μικρόφωνα της «Rai» ο Μπέπε Ιακίνι, τονίζοντας πως οι παίκτες του έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση.

«Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν»
Ανέλαβε τη Σιένα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν υποσχέθηκε παραμονή στην πρώτη κατηγορία, αλλά πολλή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια. Ο Μπέπε Ιακίνι, μετά την πρώτη νίκη που πέτυχε με τη νέα του ομάδα, επικρατώντας της Σαμπντόρια με 1-0, νιώθει δικαιωμένος, που επιτέλους μια καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που οι παίκτες μου παίζουν καλά. Μέχρι τώρα είχαμε μερικές καλές εμφανίσεις, αλλά από λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμασταν. Με τη Σαμπντόρια καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί ήμαστε πιο αποτελεσματικοί από άλλες φορές, καθώς και πιο τυχεροί», παραδέχτηκε ο Ιακίνι.

Η πρώτη του νίκη στον πάγκο της Σιένα ήρθε απέναντι στην ομάδα με την οποία πέρσι έκανε μια εκπληκτική πορεία στη Serie B, αλλά η διοίκηση της οποίας δεν τον εμπιστεύτηκε και δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο. Μια νίκη που έχει… άρωμα εκδίκησης. «Μα ποια εκδίκηση; Δεν με απασχολεί με ποιον αντίπαλο πέτυχα τη νίκη. Αυτό που έχει σημασία είναι πως πήραμε τρεις βαθμούς και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μας για παραμονή στη Serie A. Πρέπει να το πιστέψουμε όλοι μας και να δουλέψουμε σκληρά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Απαιτείται να κάνουμε τα πάντα, τόσο εμείς , όσο και η διοίκηση, ώστε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις», τόνισε ο Μπέπε Ιακίνι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: