Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Σνάιντερ»

Φειδωλός στα σχόλιά του αναφορικά με τη μεταγραφή του Γουέσλεϊ Σνάιντερ στη Γαλατασαράι ήταν ο Κρίστιαν Κίβου, μετά το τέλος του αγώνα της Ίντερ με τη Ρόμα.

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Σνάιντερ»
Ένα μεταγραφικό σίριαλ, το οποίο κράτησε σε εγρήγορση τους φίλους της Ίντερ για περισσότερο από ένα μήνα, ολοκληρώθηκε. Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ πήρε τη μεγάλη απόφαση και μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Γαλατασαράι. Μια απόφαση που κλήθηκε να σχολιάσει ο Κρίστιαν Κίβου μετά τη λήξη του αγώνα της Ίντερ με τη Ρόμα, αρνούμενος, ωστόσο, να πει πολλά.

«Πρώτα από όλα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε όλοι για την προσφορά του, αφού μαζί κερδίσαμε τα πάντα. Και όταν λέω όλοι, εννοώ παίκτες, διοίκηση, προπονητές και κόσμος. Με τον Γουέσλεϊ καταφέραμε να κατακτήσουμε την… κορυφή του κόσμου, δεν το ξεχνάμε αυτό», είπε αρχικά ο Ρουμάνος.

Όταν, όμως, ρωτήθηκε για τις προσωπικές σκέψεις του σχετικά με την απόφαση του Ολλανδού, ο Κίβου προτίμησε να πει ελάχιστα. «Ο Γουέσλεϊ ήταν και παραμένει φίλος μου. Θα του τηλεφωνήσω για να του πω αυτά που σκέφτομαι, καθώς και για να του ευχηθώ για το νέο ξεκίνημα της καριέρας του. Αυτά δεν λέγονται μέσω τηλεόρασης. Είναι προσωπικά, ανάμεσα σε δύο φίλους», περιορίστηκε να πει ο Κρίστιαν Κίβου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: