Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Ένας κερδισμένος βαθμός και όχι δύο χαμένοι»

Η Νάπολι κέρδισε ένα βαθμό και δεν έχασε δύο, σύμφωνα με τον Έντινσον Καβάνι, ο οποίος για άλλη μία φορά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα.

«Ένας κερδισμένος βαθμός και όχι δύο χαμένοι»
Είναι το μεγάλο «όπλο» του Βάλτερ Ματζάρι και φροντίζει να το αποδεικνύει σχεδόν σε κάθε αγώνα. Κάτι που έκανε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Έντινσον Καβάνι, αν και η ομάδα του άφησε δύο βαθμούς στη Φλωρεντία, είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το ματς.

«Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε αντίπαλο. Για αυτό πιστεύω πως σήμερα η ομάδα μου κέρδισε ένα βαθμό και δεν έχασε δύο, όπως πολλοί θα ισχυριστούν. Είναι ένας πολύτιμος βαθμός τον οποίο κατακτήσαμε παίζοντας πολύ καλά. Με απόδοση σαν τη σημερινή, μπορούμε να στοχεύουμε πολύ ψηλά. Και μην ξεχνά κανείς πως απέναντί μας είχαμε μια σπουδαία ομάδα, σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα», είπε με έμφαση ο Καβάνι.

Για ακόμα μία φορά ο Καβάνι πέτυχε το γκολ της Νάπολι. Αυτό ήταν το 100ο του τέρμα στη Serie A, συνεπώς έχει μια ιδιαίτερη αξία για εκείνον. «Η Φιορεντίνα μου φέρνει τύχη. Με αυτή σημείωσα το πρώτο μου γκολ στη Serie A παίζοντας στην Παλέρμο, με αυτή έφτασα τα 100. Είμαι χαρούμενος για το επίτευγμά μου, αλλά, επαναλαμβάνω, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ο βαθμός που πήρε η ομάδα μου», τόνισε ο Ουρουγουανός.

Με αυτό το γκολ απέχει 23 γκολ από την επίδοση του Ντιέγκο Μαραντόνα. Αυτό, όμως, δεν τον αγχώνει. «Θα είναι σπουδαίο να ξεπεράσω έναν θρύλο του ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Μαραντόνα. Στη Νάπολι είμαι καλά, αγαπώ τόσο την ομάδα, όσο και την πόλη και θέλω να γράψω το όνομά μου στην ιστορία του συλλόγου. Το μόνο που με απασχολεί είναι το καλό της ομάδας. Αν καταφέρω να πετύχω τα 23 γκολ που μου λείπουν, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Αρκεί, όμως, να συνδυαστούν με μια μεγάλη επιτυχία της Νάπολι. Μια επιτυχία που θα έχει μεγαλύτερη αξία από ένα ρεκόρ», είπε με νόημα ο Έντινσον Καβάνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: