Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Ήλπιζα πως θα… κλέβαμε τον βαθμό»

Την ανωτερότητα της Μίλαν αναγνώρισε ο προπονητής της Μπολόνια, Πιόλι, παραδεχόμενος πως η ομάδα του δεν είχε την απόδοση των τελευταίων αγώνων.

«Ήλπιζα πως θα… κλέβαμε τον βαθμό»
Βρίσκεται σε δύσκολη θέση και κάθε βαθμός που παίρνει είναι σημαντικός. Η Μπολόνια, ωστόσο, γνώριζε πως με αντίπαλο τη Μίλαν στο Σαν Σίρο οι πιθανότητες που είχε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα ήταν λίγες. Αν, μάλιστα, η απόδοση της ομάδας δεν είναι ιδιαίτερα καλή, όπως παραδέχτηκε ο Στέφανο Πιόλι, τότε η ήττα μοιάζει αναπόφευκτη.

«Σήμερα ήμαστε λιγότερο καλοί από τις τελευταίες εμφανίσεις μας. Ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, αφού απέναντί μας είχαμε μια σπουδαία ομάδα. Παρόλα αυτά, δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως έπρεπε. Μπορεί να κλέψαμε πολλές μπάλες στο χώρο του κέντρου, δεν καταφέραμε, όμως, να βγάλουμε καμία καλή αντεπίθεση. Παράλληλα, δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, κάτι που το πληρώσαμε», ήταν η ανάλυση του αγώνα από τον Στέφανο Πιόλι.

Παρά την κακή απόδοση της ομάδας του, η Μπολόνια έμεινε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Κάτι που οφείλεται στην αγωνιστικότητα των παικτών του, όπως σημείωσε ο Πιόλι. «Αν και παίξαμε πολύ κάτω των δυνατοτήτων μας, χάρη στην αγωνιστικότητα και την πίστη των παιδιών, καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ, τρέφοντας μια ελπίδα πως στο τέλος θα μπορούσαμε να… κλέψουμε τον ένα βαθμό. Μπορεί να μην τα καταφέραμε, αυτός, ωστόσο, είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να αγωνιζόμαστε από εδώ και πέρα. Μόνο με αυτή τη συμπεριφορά θα μπορέσουμε να κερδίσουμε την παραμονή μας στη Serie A.»


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: