Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Αν σωθούμε, σκεφτόμαστε Ευρώπη»

Χαρούμενος από τη νίκη με 2-0 επί της Τζένοα ήταν ο προπονητής της Κατάνια, Μαράν, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του παραμένει η παραμονή στη Serie A.

«Αν σωθούμε, σκεφτόμαστε Ευρώπη»
Είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Η Κατάνια συνεχίζει να προσφέρει έντονες συγκινήσεις στους φίλους της, οι οποίοι ονειρεύονται έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής της ομάδας, Ρολάντο Μαράν, όμως, μετά τη νίκη με 2-0 μέσα στην έδρα της Τζένοα, φρόντισε να προσγειώσει άπαντες, τονίζοντας πως πρώτος στόχος παραμένει η παραμονή στη Serie A.

«Πήραμε μια σημαντική νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ανάγκη βαθμών. Μια επιτυχία εκτός έδρας, η οποία θα μας φανεί χρήσιμη στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Γιατί αυτός παραμένει ο στόχος μας, κάτι που κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει», είπε με νόημα ο Μαράν.

Αναφερόμενος στον αγώνα της Γένοβας, ο Ρολάντο Μαράν έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του. «Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τη Τζένοα. Οι αντίπαλοί μας ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι, αλλά οι παίκτες μου δεν πτοήθηκαν και αμέσως πέτυχαν το πρώτο γκολ. Αυτό ήταν το… κλειδί του αγώνα. Στη συνέχεια καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό και, πετυχαίνοντας ένα ακόμα γκολ πριν το τέλος, να πάρουμε μια σημαντική νίκη», είπε χαρακτηριστικά.

Για ακόμα ένα παιχνίδι, το 3ο στη σειρά, η Κατάνια δεν δέχεται γκολ, κάτι που επισήμανε ο προπονητής της. «Αυτό που με ικανοποίησε σήμερα, ήταν το γεγονός πως για 3ο συνεχόμενο αγώνα δεν δεχτήκαμε γκολ. Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να νιώθουμε μια σιγουριά στο παιχνίδι μας και να έχουμε πιο καθαρό μυαλό όταν βρισκόμαστε στην επίθεση», σημείωσε.

Όσο για το όνειρο του Γιουρόπα Λιγκ, ο Μαράν ήταν ξεκάθαρος. «Τη στιγμή που θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στη Serie A, τότε και μόνο τότε, θα μπορέσω να σκεφτώ κάτι μεγαλύτερο. Αλλά ακόμα είναι νωρίς και δεν θα ήταν φρόνιμο να αποπροσανατολιστούμε. Προέχει η παραμονή μας», είπε χαρακτηριστικά ο Ρολάντο Μαράν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: