Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Έκοψαν» τρεις οι Σπερς!

Την απόφαση να «κόψουν» από το ρόστερ, τους Κόρεϊ Μαγκέτι, Μικ Καμπόνγκο και Μάρκους Κάζιν πήραν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, που έχουν πλέον δεκαέξι παίκτες διαθέσιμους.

«Έκοψαν» τρεις οι Σπερς
Ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Μαγκέτι, που είχε βρεθεί μία… ανάσα από τον ΠΑΟΚ το 2011, είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από το ΝΒΑ σε περίπτωση που οι Σπερς δεν του έδιναν συμβόλαιο και έτσι ψάχνει πλέον για ομάδα στην Ευρώπη ή την Κίνα. Αν τελικά κάνει πράξη την δήλωσή του, αποχωρεί από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη μετά από δεκατέσσερα χρόνια, στα οποία είχε μέσο όρο 16 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ.

Το πιθανότερο όπως μεταδίδουν καλά πληροφορημένες πηγές, είναι πως οι Σπερς θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με δεκατέσσερις παίκτες, άρα θα αποδεσμευτούν άλλοι δύο, ώστε να αφήσουν μία κενή θέση στο ρόστερ, την οποία ίσως καλύψουν με κάποιον free agent μεσούσης της περιόδου.

Σε ότι αφορά τους άλλους δύο που αποχώρησαν, ο Κάζιν είχε μέσο όρο 1.5 πόντων και 2.5 ριμπάουντ σε δύο παρουσίες στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ ο Καμπόνγκο πρόλαβε να πετύχει έξι πόντους σε πέντε λεπτά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: