Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ίντερ στα… μουλωχτά!!

Δίχως να ικανοποιήσει η Ίντερ νίκησε 2-0 την Καραμπάγκ στο Μιλάνο και ουσιαστικά «καθάρισε» στον 6ο όμιλο του Europa League, εκμεταλλευόμενη και το 0-0 στο Σεντ Ετιέν-Ντνίπρο.

Ίντερ στα… μουλωχτά!
Μάλλον περισσότερα θα περίμεναν από την ομάδα οι φίλοι της Ίντερ που έκαναν τον κόπο να βρεθούν στις εξέδρες του «Μεάτσα». Απέναντι στην Καραμπάγκ οι Μιλανέζοι σκόραραν νωρίς (Ντ’ Αμπρόσιο 18’) και στη συνέχεια… άραξαν, επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να ελπίζουν. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι καλύτερο από το ματς αν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν αστοχούσε από καλή θέση ο Ρεϊνάλντο.

Στο 82’ ο Ικάρντι νοστίμισε κάπως τη… μανέστρα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 που στέλνει την Ίντερ στους 6 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη δεύτερη Σεντ Ετιέν.

Οι Γάλλοι με τη σειρά τους δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους κι έμειναν στο 0-0 κόντρα στην Ντνίπρο, παρά το γεγονός πως ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους. Πάντως, τη μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ την είχαν οι Ουκρανοί με τον Κάλινιτς.

Ο Κροάτης κέρδισε πέναλτι στο 28’ και… δικαιωματικά έστησε την μπάλα στην «άσπρη βούλα». Αυτός που γέλασε τελευταίος όμως, ήταν ο Ρουφιέ, ο τερματοφύλακας της Σεντ Ετιέν, ο οποίος διαφύλαξε το 0-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνοπτικά:

Σεντ Ετιέν-Ντνίπρο 0-0
Ίντερ-Καραμπάγκ 2-0
(18’ Ντ’ Αμπρόσιο, 85’ Ικάρντι)

Ίντερ 6
Σεντ Ετιέν 2
Καραμπάγκ 1
Ντνίπρο 1

Επόμενη αγωνιστική (23/10)

Ίντερ-Σεντ Ετιέν (22:05)
Ντίπρο-Καραμπάγκ (22:05) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: