Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΚ σε πολλά… κλικ!!

Φωτογράφηση εν ώρα… δράσης έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ! Ο φακός κατέγραψε στιγμιότυπα των «κιτρινόμαυρων» από την προπόνηση, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο νέο site του συλλόγου.

ΑΕΚ σε πολλά… κλικ
Απέναντι στο φακό προπονήθηκαν την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οι «κιτρινόμαυροι» φωτογραφήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Σπάτων για τις ανάγκες του νέου site της ΠΑΕ.

Το σχετικό υλικό συμπεριελάμβανε στιγμιότυπα των παικτών εν ώρα δράσης και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί άμεσα στη νέα υπερσύγχρονη ιστοσελίδα της «Ένωσης».

Άλλωστε, στο πλαίσιο της διαδραστικής λειτουργίας που θα έχει εκείνη, θα εγκαινιαστεί και μια νέα στήλη μέσω της οποίας οι παίκτες της ΑΕΚ θα μιλούν στους φίλους του συλλόγου. Με πρώτο εξ αυτών τον Βαγγέλη Πλατέλλα, που θα στείλει αύριο το δικό του μήνυμα.


Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει

«Από την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα απευθύνονται στον κόσμο της ομάδας μας, μέσω του νέου επίσημου site μας.

Δείτε και ακούστε αύριο στην κάμερα του www.aekfc.gr τι λέει ο Βαγγέλης Πλατέλλας εν όψει της προσπάθειας που θα κάνει η ΑΕΚ να επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: