Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Κακός χαμός!!


Συνεχείς εναλλαγές και κερδισμένες την Φέγενορντ που επικράτησε 2-1 της Στ. Λιέγης και την Σεβίλλη που αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο έφυγε με την ισοπαλία 2-2 από τη Ριέκα είχε ο 7ος όμιλος.

Κακός χαμός!
Ο κακός χαμός έγινε στα ματς του 7ου ομίλου του Europa League, με σασπένς μέχρι το φινάλε και μια… ημιτελική ανατροπή. Ας τα πάρουμε με την σειρά.

Η Φέγενορντ τα κατάφερε τελικά απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης επικρατώντας με σκορ 2-1 στο «Ντε Κάιπ». Για να προηγηθεί χρειάστηκε ένα τυχερό γκολ (χρεώθηκε στον Φαν Μπεκ, το οποίο ξεκίνησε από πλάγιο άουτ και χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν τελικά βρήκε σε κάποιον παίκτη η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Παρότι ισοφαρίστηκαν οι Ολλανδοί συνέχισαν να ψάχνουν το νικητήριο γκολ (είχαν και δοκάρι με τον Μιλίνκοβιτς) και λίγο πριν το τέλος ευτύχησαν να το πετύχουν με «δράστη» τον Μανού.

Ματσάρα με απρόβλεπτο φινάλε έγινε στη Ριέκα! Οι Κροάτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά επωφελούμενοι από την αποβολή του Κολότζιετζακ, ισοφάρισαν από την άσπρη βούλα με τον Κράμαριτς και ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τον Κβρζιτς. Έτσι πίστευαν μέχρι να έρθει ο Εμπιά στις καθυστερήσεις να φέρει το παιχνίδι στα ίσια!

Η 2η αγωνιστική:

Φέγενορντ-Σταντάρ Λιέγης 2-1
(47’ Φαν Μπεκ, 84’ Μανού-65’ Βιέρα)

Ριέκα-Σεβίλλη 2-2
(53’ Κράμαριτς, 68’ Κβρζιτς -26’ Άσπας, 90+1' Εμπιά)

Βαθμολογία 7ου ομίλου:

1. Σεβίλλη 4
2. Φέγενορντ 3
3. Σταντάρ Λιέγης 3
4. Ριέκα 1

Επόμενη αγωνιστική (23/10):

Ριέκα-Φέγενορντ
Σταντάρ Λιέγης-Σεβίλλη*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: