Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Έστειλε μήνυμα!!

Ενήμερος για τις εξελίξεις γύρω από την «Αγια-Σοφιά» είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς συναντήθηκε με τους συνεργάτες του. Ικανοποιημένος ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, που ζήτησε προσοχή από εδώ και πέρα.

Έστειλε μήνυμα
Διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της «Δικέφαλος 1924» είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια της Πέμπτης στα γραφεία της Aegean.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις γύρω από το γηπεδικό και για επαφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τα αρμόδια όργανα του υπουργείου, ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα με την τελική άδεια.

Έδειξε ικανοποιημένος για την δουλειά που έχει γίνει και την αντίδραση των συνεργατών σε όσα έχει ζητήσει το ΥΠΕΚΑ. Επιπλέον, έδωσε κατευθύνσεις για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να δώσουμε κανένα πάτημα για να σταματήσει το γήπεδο, όταν θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Θέλω να είμαστε νομικά καλυμμένοι σε όλα. Δεν θέλω να υπάρξει καμιά καθυστέρηση και καμία χρονοτριβή από την ημέρα που θα ξεκινήσουν τα έργα», ήταν η ουσία από τα λεγόμενα του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε τις εγγυήσεις για τα όσα ζήτησε και εν συνεχεία συζητήθηκαν κάποια επιπλέον θέματα σχετικά με την «Αγια-Σοφιά». Υπάρχει αισιοδοξία πως η άδεια θα δοθεί εντός του Οκτωβρίου, ενώ εκτιμάται πως θα χρειαστούν 18 μήνες για να ολοκληρωθεί το έργο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: