Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

«Αεράτη» η Φιορεντίνα!!

Ήταν φαβορί και το απέδειξε. Η Φιορεντίνα πέρασε εύκολα από το Μινσκ, επικρατώντας 3-0 της τοπικής Ντιναμό και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

«Αεράτη» η Φιορεντίνα
Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία και παίζοντας όσο χρειαζόταν, η Φιορεντίνα επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας της Ντιναμό Μινσκ και έφτασε στις δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον 11ο όμιλο του Europa League, στον οποίο μετέχει και ο ΠΑΟΚ.

Οι «βιόλα» προηγήθηκαν στο 33ο λεπτό με τον Ακουιλάνι, στο 61’ ο Ίλισιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 67’ ο Μπερναρντέτσι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι Λευκορώσοι μετά την εξάρα της πρεμιέρας από τον ΠΑΟΚ, γνώρισαν μια ακόμη ήττα και παραμένουν στην τελευταία θέση του γκρουπ χωρίς βαθμό.

Το ματς:

«Φουριόζα» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Φιορεντίνα, η οποία απείλησε στο 3’ και στο 6’ με τον Μπερναρντέτσι και ενδιάμεσα (4’) με τον Ακουιλάνι, αλλά και στις τρεις περιπτώσεις ο Ιγκνάτοβιτς αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν. Το ίδιο συνέβη και στο 19’ με τον Ίλισιτς, που επίσης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Ντιναμό Μινσκ. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και στο 33’ ο Ακουιλάνι με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 0-1. Οι Λευκορώσοι αντέδρασαν και απείλησαν με τους Φιγκουερέδο (41’), Ντιομάντε (44’) και Βορόνκοφ (45’), αλλά είτε λόγω αστοχία, είτε λόγω του Ταταρουσάνου, η ισοφάριση δεν ήρθε.

Κι όταν ο αδύναμος δεν εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται σε ένα παιχνίδι, συνήθως το πληρώνει. Έτσι και έγινε, αφού στο 61’ ο Ίλισιτς εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πιζάρο και κάνοντας το 0-2, απλοποίησε τα πράγματα για τους «βιόλα». Επτά λεπτά αργότερα, ο Μπερναρντέτσι στη δεύτερη ευρωπαϊκή του συμμετοχή, πέτυχε το δεύτερό του γκολ, διαμορφώνοντας το 0-3. Παρά το ευρύ σκορ, ο ρυθμός δεν έπεσε και χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ωστόσο, δεν άλλαξε τίποτε και η ιταλική ομάδα χωρίς καμία δυσκολία, έφτασε στη νίκη.

Αποτελέσματα

Ντιναμό Μινσκ-Φιορεντίνα 0-3
(33’ Ακουιλάνι, 61’ Ίλισιτς, 67’ Μπερναρντέτσι)

Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ 2-0
(47’, 50’ Μαρβό)

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

Φιορεντίνα 2 6β. (6-0)
Γκινγκάμπ 2 3β. (2-3)
ΠΑΟΚ 2 3β. (6-3)
Ντιναμό Μινσκ 2 0β. (1-9)

Επόμενη αγωνιστική (23/10): Ντιναμό Μινσκ-Γκινγκάμπ, ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα (20:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: