Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Την… σκόνη της Νάπολι!


Το 2x2 έκανε η Νάπολι, επικρατώντας άνετα με σκορ 2-0 απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβα. Κι έτσι παραμένει πρώτη στον όμιλο, μετά και τη μεγάλη νίκη της Σπάρτα Πράγας επί της Γιουνγκ Μπόις (3-1).

Την… σκόνη της Νάπολι
Τις νίκες της διπλασίασε στους ομίλους του Europa League η Νάπολι! Οι Ναπολιτάνοι επιβεβαιώνοντας στο χορτάρι την ανωτερότητά τους απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβα, επιστρέφουν στην Ιταλία με ακόμα ένα τρίποντο.

Οι Χάμσικ (35’) και Ιγκουαΐν (74’) υπέγραψαν το άνετο διπλό της ομάδας του Μπενίτεθ, που παραμένει άνετα στην πρώτη θέση του ένατου γκρουπ.

Κι αυτό γιατί η Γιουνγκ Μπόις… προσγειώθηκε απότομα στην Πράγα, με την τοπική Σπάρτα να παίρνει σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 και κάνοντας «σεφτέ» να ξαναμπαίνει δυνατά στο κόλπο για το ποιος θα ακολουθήσει -λογικά- τη Νάπολι.

Βάτσα (27’) και Λαφάτα (29’) σημείωσαν δύο γρήγορα γκολ για τους γηπεδούχους, ο Ορό (52’) προσπάθησε να διατηρήσει «ζωντανή» την ομάδα του, αλλά τα… όνειρα «τέλειωσαν» όταν ο Λαφάτα ξανά διαμόρφωσε το τελικό σκορ πέντε λεπτά πριν το τέλος.



Τα σημερινά αποτελέσματα:

Σπάρτα Πράγας-Γιουνγκ Μπόις 3-1
(27’ Βάτσα, 29’, 85’ Λαφάτα - 52’ Ορό)

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Νάπολι 0-2
(35’ Χάμσικ, 74’ Ιγκουαΐν)

Η βαθμολογία του ένατου ομίλου:

1. Νάπολι 6β.
2. Σπάρτα Πράγας 3β.
3. Γιουνγκ Μπόις 3β.
4. Σλόβαν Μπρατισλάβα 0β.

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (23/10):

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Σπάρτα Πράγας
Γιουνγκ Μπόις-Νάπολι*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: