Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Εκτόξευσαν… κορυφή τον Αστέρα!

Τότεναμ και Μπεσίκτας δημιούργησαν «σφαγή» στο Λονδίνο, έμειναν στο 1-1 με ισοφάριση των Τούρκων στο 89' και… άφησαν μόνο τον Αστέρα Τρίπολης στην κορυφή του Γ’ ομίλου του Europa League.

Εκτόξευσαν… κορυφή τον Αστέρα
Στο 89’ «λυτρώθηκε» η Μπεσίκτας στο σπουδαίο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου του Europa League, ισοφαρίζοντας την Τότεναμ σε 1-1.

Το γκολ του Κέιν στο 27’ έδωσε τα ηνία στα «σπιρούνια», όμως ο Μπα –που είχε αρκετές ευκαιρίες στη ροή του ματς- έδωσε το «χρυσό» βαθμό στους Τούρκους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι λίγο πριν το φινάλε.

Με το… καλημέρα η Μπεσίκτας εμφανίστηκε απειλητική. Ο Σαχάν στα πρώτα λεπτά και οι Μπα και Σοσά μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο είχαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, όμως η Τότεναμ βρήκε τον τρόπο να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό».

Ο Κέιν στο 27’ κόντρα στη ροή του ματς έδωσε το προβάδισμα στους Άγγλους με δυνατό σου απ’ τα 20 μέτρα. Η Μπεσίκτας συνέχισε να πιέζει μπροστά στην εστία του Γιορίς, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει κάτι παραπάνω, ενώ ο Κέιν είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του ματς, η Τότεναμ ανέβασε ψυχολογία και απόδοση, όμως η Μπεσίκτας κατάφερε να κάνει πράξη αυτό που ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες ο Μπα κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι –που κέρδισε ο Πέκτεμεκ- και έμεινε στην δεύτερη θέση, ισόβαθμος με την Τότεναμ.

Αυτός που ευνοήθηκε περισσότερο όμως απ’ την ισοπαλία, ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, που ανέβηκε στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Παρτιζάν.

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής του Γ' ομίλου:

Τότεναμ - Μπεσίκτας 1-1
(27' Κέιν - 89' Μπα)

Αστέρας - Παρτιζάν 2-0
(22' Ουσέρο, 52' Πάρα)

Η βαθμολογία του Γ’ ομίλου:
Αστέρας Τρίπολης 4
Τότεναμ 2
Μπεσίκτας 2
Παρτιζάν 1

Η επόμενη αγωνιστική:
Τότεναμ – Αστέρας Τρίπολης
Παρτιζάν - Μπεσίκτας *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: