Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Χρόνος υπάρχει…!!


Προβληματισμός για την ήττα, αλλά κυρίως για την εμφάνιση στο ματς με την Εστορίλ υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Η διακοπή δίνει χρόνο για να ανασυνταχθούν και να γιατρέψουν τις πληγές τους οι «πράσινοι».

Χρόνος υπάρχει…
Ο Παναθηναϊκός είναι σε δύσκολη θέση μετά την ήττα με 2-0 από την Εστορίλ στην Πορτογαλία, καθώς δεν έχουν καταφέρει να κάνουν ακόμη… σεφτέ στους ομίλους του Europa League.

Ωστόσο, αυτό που βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας δεν είναι τόσο το χαμένο έδαφος που πρέπει να καλύψουν, όντας τέταρτοι, πίσω από την πρωτοπόρο, Ντιναμό Μόσχας που μετράει δύο νίκες και Αϊντχόφεν, Εστορίλ με μία νίκη.

Ο τρόπος που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, «πονάει» το «τριφύλλι» και φάνηκε από τις δηλώσεις παικτών και τεχνικού τιμ.
«Όλοι δικαιούμαστε να έχουμε μια κακή ημέρα. Αυτό υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο και σήμερα δεν το κάναμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν νομίζω ότι η Εστορίλ είναι μία ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει τόσο εύκολα. Με τέτοιες εμφανίσεις αδικούμε τους εαυτούς μας και την προσπάθεια που καταβάλαμε πέρυσι για να φτάσουμε εδώ και να δώσουμε αυτούς τους αγώνες. Υπάρχει ένταση τώρα, αλλά πρέπει να δούμε τις ευθύνες που έχει κάθε ένας από εμάς και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε», σχολίασε ο Στέφανος Κοτσόλης μετά το ματς.

Συνήθως, όταν υπάρχει ματς κοντά, μετά από ανεπιτυχές αποτέλεσμα οι ομάδες το βλέπουν ως ευκαιρία για να ξεσπάσουν και να πάρουν τα πάνω τους. Αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό, διότι δεν θα διεξαχθεί αγωνιστική στην Super League, λόγω του θανάτου του Κώστα Κατσούλη.
Ωστόσο, το κενό που υπάρχει είναι μεγάλο, καθώς για την επόμενη εβδομάδα δεν έχει προγραμματιστεί ματς, καθώς θα αγωνιστεί στις 11 Οκτωβρίου η Εθνική εκτός έδρας με την Φιλανδία και στα 14 του μήνα εντός με την Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016.

Το επόμενο ματς, αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι στις 19 του μήνα με τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο, εκτός αν διεξαχθεί τότε η 6η αγωνιστική που ακυρώθηκε τώρα και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα παίξει με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στη συνέχεια υπάρχουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αυτό με την Αϊντχόφεν (23/10) στην Ολλανδία και τον Ολυμπιακό (26/10) στο Καραϊσκάκη. Οπότε, είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει σωστή διαχείριση από εδώ και πέρα στο «πράσινο» στρατόπεδο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: